Sitede Ara

Kadir Ezildi ikinci kez nişanlandı! Geline bir tepsi altın takıldı! Sosyal medyada paylaştığı fotoğraflar viral oldu!

Kadir Ezildi ikinci kez nişanlandı! Geline bir tepsi altın takıldı! Sosyal medyada paylaştığı fotoğraflar viral oldu!

En Hamarat Benim, Temizlik Benim İşim gibi programlarla ünlenen ünlü sosyal medya fenomeni Kadir Ezildi, ikinci kez nilanşandı. Ünlü fenomen nişanı için 500 bin TL harcadığını açıklmasının ardından geline takılan takılar sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Magazin

23.09.2024, 17:30

Sosyal medya hesabında milyonlarca takipçisi bulunan ünlü sosyal medya fenomeni Kadir Ezildi, ikinci nişanını gerçekleştirdi. Temizlik Avcıları, En Hamarat Benim gibi programlarla ünlenen ünlü fenomen Ezildi, Gamze Türkmen ile nişanlandı.

Usta oyuncu, Meriç Aral ve Serkan Keskin'in düğün çıkışında evine otobüsle gitti! O anlar sosyal medyada viral oldu! Usta oyuncu, Meriç Aral ve Serkan Keskin'in düğün çıkışında evine... Haberi Görüntüle

NİŞAN İÇİN 500 BİN TL HARCADI

Nişanı için 500 bin TL harcayacağını belirten ünlü fenomen Ezildi, geçitğimiz hafta damat bohçasını paylaşmış, gösteriş yaptığı için takipçilerinden tepki toplamıtşı. Ezildi eleştirielre aldırış etmeden yeni bir nişan töreni daha gerçekleştirdi.

İntihar eden ünlü fenomen Kübra Aykut'un sevgilisi Dilan Polat'ın avukatı çıktı! Polat ailesi soluğu hastanede aldı! İntihar eden ünlü fenomen Kübra Aykut'un sevgilisi Dilan Polat'ın avukatı... Haberi Görüntüle

İKİNCİ NİŞANINDA TAKILAR GÜNDEM OLDU

Ezildi, İstanbul'da nişanını gerçekleştirdi ve bu kez de taktığı takılar gündem oldu. Kadir Ezildi'nin annesi bir tepsi altın takmasından sonra sosyal medya kullanıcıları ise, "Aşiret düğünlerini aratmıyor", "Nişan buysa düğünde ne olacak", "Bu görgüsüzlük sıktı", "Bu insanlar bu kadar parayı nereden buluyor" yorumları yapıldu.

Düğünde Kadir Ezildi'ye sarı bez takılması ise sosyal medyada viral oldu.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

1

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading