Yandex Metrica

Kameralara yakalanınca yüzünü kapattı! Ünlü oyuncu yan masada oturan erkeklerle tartıştı!

Kameralara yakalanınca yüzünü kapattı! Ünlü oyuncu yan masada oturan erkeklerle tartıştı!

Nilperi Şahinkaya, önceki akşam Maslak'daki bir konsere katıldı. Gazeteciler ile sohbet eden Nilperi Şahinkaya, daha sonra gittiği bir mekanda yan masada bulunan erkeklerle hararetli bir tartışma yaşadı.   

Magazin

24.08.2024, 12:57

Başarılı oyuncu Nilperi Şahinkaya, yaklaşık dört yıldır birlikte olduğu heykeltıraş sevgilisi Emre Yusufi ile mutlu bir birliktelik sürdürüyor.

Son olarak Kanal D'nin 'Senden Önce' dizisinde rol alan ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya, uzun süredir aşk yaşadığı Emre Yusufi ile birlikte geçtiğimiz günlerde Çeşme'de kameralara yakalanmıştı. 

Hızlı ve Öfkeli filminin yıldızı Gibson tutuklandı! Hızlı ve Öfkeli filminin yıldızı Gibson tutuklandı! Haberi Görüntüle

"EMRE ÇOK BEĞENİYOR"

Nilperi Şahinkaya, önceki akşam Maslak'daki bir konsere katıldı. Gazeteciler ile sohbet eden Nilperi Şahinkaya, yeni saçlarıyla ilgili konuştu.

"Bu saç rengi platin sarı oluyor sanırım. Ben değişiklik yapmayı çok seviyorum. Her renk saç denedim nerdeyse. Projelerde de illa bir peruklar bir şeyler yapıyoruz. Emre çok beğendi. Bir yıldır konuşuyoruz bunu zaten. Ama Emre, 'eğer bunu beğenmezsen ben çekeceğim bunun derdini emin ol öyle yaptır' dedi. Bazen sinir çıkarma durumu yaşanıyor sanırım." diyerek güldü. 

Ahu Tuğba’nın otopsi raporu yayınlandı! Skandal burada başlıyor: Cenazenin Türkiye'ye getirilmesi için ABD'li yetkilinin tatilden dönmesi bekleniyor Ahu Tuğba’nın otopsi raporu yayınlandı! Skandal burada başlıyor: Cenazenin Türkiye'ye... Haberi Görüntüle

YAN MASADAKİ ERKEKLERLE TARTIŞTI 

Nilperi Şahinkaya, konserin ardından Bebek'e geldi. Şahinkaya, Bebek'deki Susam'da arkadaşlarıyla birlikte yemek yedi. Yemek esnasında yan masadaki erkeklerle hararetli bir tartışma yaşadı.

FBI ölümünü şüpheli bulmuştu! Ahu Tuğba'nın otopsi raporu ortaya çıktı! FBI ölümünü şüpheli bulmuştu! Ahu Tuğba'nın otopsi raporu ortaya çıktı! Haberi Görüntüle

YÜZÜNÜ SAKLADI

Yaşananların ardından kız arkadaşları ile masadan kalkan oyuncu, gazetecilerin sorularını yanıtlamazken suratını da gizlemesi şaşırttı. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading