Yandex Metrica

Kanser tedavisi gören Ankaralı Turgut'un son hali sevenlerini üzdü! Maddi sıkıntı çektiğini açıkladı!

Kanser tedavisi gören Ankaralı Turgut'un son hali sevenlerini üzdü! Maddi sıkıntı çektiğini açıkladı!

Ankaralı Turgut lakabıyla bilinen 61 yaşındaki Turgut Karataş, akciğer kanserine yakalanmıştı. Son hali gündem oldu. Ünlü türkücü maddi sıkıntı çekmesinin ardından Gülben Ergen destek vereceğini açıkladı.

Magazin

12.09.2024, 16:44

Türkiye'nin sevilen türkücilerinden olan Ankaralı Turgut lakaplı 61 yaşındaki Turgut Karataş, geçtiğimiz ay kızı Eylem Boran tarafından hastaneye kaldırıldı. 2017 yılından beri KOAH hastası olan Ankaralı Turgut mide ağrısıyla hastaneye gittiğini ve kanser olduğunu öğrendiğini açıkladı.

Bir türlü evlenememişlerdi! Ünlü oyuncu Meriç Aral'ın düğün tarihi belli oldu! Bir türlü evlenememişlerdi! Ünlü oyuncu Meriç Aral'ın düğün tarihi belli... Haberi Görüntüle

KANSERİ TEDAVİSİ İÇİN MADDİ DESTEK İSTEDİ

'1.5 aya yakın yattım 12-13 kilo verdim' diyen Ankaralı Turgut, ''kanserin metestaz yaptığını ve karaciğerine yayıldığını açıkladı. Akıllı ilaç kullanılması gerektiğini ancak maddi durumunun el vermediğini söyleyen Ankaralı Turgut, "İlacı almak için biraz sıkıştık, 65 milyar gibi bir rakam çok para kazanan bir sanatçı değilim bu ülkede. Düşmez kalkmaz bir Allah'tır. Trilyonluk bir insan bile bir anda sıfıra düşebiliyor" dedi.

İrem Sak babasını son yolculuğuna uğurladı! Gözyaşları içinde babasını toprağa verdi! İrem Sak babasını son yolculuğuna uğurladı! Gözyaşları içinde babasını toprağa... Haberi Görüntüle

GÜLBEN ERGEN SESSİZ KALMADI

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen ise Ankaralı Turgut'un o çağrısına cevap verdi ve ziyarete gittiğini duyurarak, "Ankaralı Turgut yalnız değilsin. Sen tüm yapımcıların peşinden koştuğu, televizyon programlarının konuk almak için can attığı Ankaralı Turgut'umuzsun bizim. Bu hastalık Turgut kardeşimi üzmüş, yormuş. Akıllı ilaç tedavisine gücü yetmemiş. Kızının evine taşınmış. Torunlarıyla evlatlarıyla moral bulmaya çalışıyor. Sözleri, besteleri, enerjisi bu burukluğu hak etmiyor.

Yanındayım değerli Turgut. Güçlü yapımcılar, Değerli meslektaşlarım, Müzik birlikleri, İyi insanlar, Haydi görev başına hepimiz." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading