Yandex Metrica

Sitede Ara

Kanser tedavisi gören Kate Middleton işinin başına döndü! Saraya gelen konukları kraliçe gibi ağırladı!

Kanser tedavisi gören Kate Middleton işinin başına döndü! Saraya gelen konukları kraliçe gibi ağırladı!

İngiltere Kraliyet Ailesi'ne mensup Kate Middleton kanser tedavisini tamamladı. Prenses Middleton hastalığının bitmesinin ardından ilk resmi işine geri döndü.

Magazin

18.09.2024, 16:10

İngiltere Kraliyet ailesine mensup Galler Prensi William'ın eşi Kate Middleton Ocak 2023 tarihinde kansere yakalanmış kemoterapi tedavisi görmeye başlamıştı. Bir aydan fazla bir süre hastanede kalarak hiçbir etkinliğe katılmayan Prene Kate Middleton'un Kensington Sarayı'nda özel bir daire hazırlatılmış tedavi sürecine girmişti.

Demet Akalın Narin konusunda Müge Anlı'ya yüklendi! Ünlü gazeteci sert sözlerle eleştirilere cevap verdi! Demet Akalın Narin konusunda Müge Anlı'ya yüklendi! Ünlü gazeteci sert... Haberi Görüntüle

PRENSESİN ÖLDÜĞÜ İDDİA EDİLMİŞTİ

Kate Middleton'un uzun süre işinin başında görünmemesi İngiltere halkını endişeye düşürmüş, halk prensesin öldüğüne dair duyumlar almasının ardından saray fotoğraf yayınlamıştı. 

Ancak fotoğrafların da yapay zeka ile yapıldığının öğrenilmesinin ardından halk daha çok öfkeye kapılmış ve saray prensesin kansere yaklandığını ve karnından ameliyat olduğunu duyurmuştu.

Türkiye'yi terk etmşti! Selena dizisinin sevilen oyuncusu evlendi! Türkiye'yi terk etmşti! Selena dizisinin sevilen oyuncusu evlendi! Haberi Görüntüle

HASTA YATAĞINDAN KALKIP HALKINI SELAMLADI

Prenses Kate Middleton ise İngiltere'de düzenlenen Wimbledon Erkekler Final kupasına katılarak görüntülenemsi ise İngiliz hakını rahatlatmıştı. Prenses kızı Charlotte ile birlikte etkinliklere katılmasının ardından eşi William ile birlikte Paris Olimpiyatları'na katılan İngiliz sporculara tebrik mesajı yayınlamıştı. 

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım çifti İtalya'da evleniyor! Ünlü oyuncudan nikah öncesi ilk kare geldi! Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım çifti İtalya'da evleniyor! Ünlü oyuncudan... Haberi Görüntüle

TEDAVİSİNİ TAMAMLADI

Eylül ayında kemoterapisini tamamlandığını ve önümüzdeki aylarda işine geri döneceğini belirtmişlerdi. Ancak prenses Kate Middleton ise tedavisini daha erken tamamladığı öğrenildi.

Hadise Beyonce ile yine pişti oldu! Venedik Film festivali'neki pozlarıyla yine çok konuşuldu! Hadise Beyonce ile yine pişti oldu! Venedik Film festivali'neki pozlarıyla... Haberi Görüntüle

KRALİÇE GİBİ GÖREVİNİN BAŞINA GEÇTİ

Daily Mail'in haberine göre Prenses Kate Middleton'un tedavisinin tamamen bittiği, ilk kraliyet etkinliklerine resmi olarak aktıldığı bilgisi paylaşıldı.  Middleton Windsor Kalesi'nde toplantıya katıldığı Mahkeme Genelgesi'nde 'Çocukların Erken Yaşta Gelişimi' adlı etkinliğe katıldığı öğrenildi. 

Kate'nin gelen konukları ve araştırmacıları  Royal Foundation Centre for Early Childhood adlı kuruluşta ağırlarken mürdüm rengi elbisesi ve şapkasıyla gelen konuklarla yakından ilgilenmesi sosyal medyada 'Kraliçe' gibi algılandı. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading