Yandex Metrica

Sitede Ara

Kariyeri boyunca korktuğu başına geldi! Sertap Erener konserini iptal etmek zorunda kaldı! Hayranlarına nedenini açıkladı!

Kariyeri boyunca korktuğu başına geldi! Sertap Erener konserini iptal etmek zorunda kaldı! Hayranlarına nedenini açıkladı!

Türkiye'nin başarılı kadın sanaatçılarından olan Sertap Erener, konserini iptal etmek zorunda kaldı. Ünlü şarkıcı Erener organizasyon şirketinden kaynaklı sorun nedeniyle iptal ettiği konseri için hayranlarından özür dilerken 32 yıllık kariyeri boyunca korkutğunun başına geldiğini açıkldı.

Magazin

18.09.2024, 11:46

2004 yılında Eurovision'da Türkiye'yi temsil ederek ülkemize birincilik getiren, Yanarım, Bir Çaresi Bulunur Elbet, Olsun gibi şarkıları ile Türkiye'nin ünlü ses sanatçılarından olan 59 yaşındaki Sertap Erener 18 Eylül Çarşamba günü İzmir'de gerçekleşmesi beklenen konserinin iptal edildiğini sosyal medya hesabından hayranlarına duyurdu.

Evinde kaza geçirmişti! Ünlü televizyoncu Reha Muhtar'ın sağlık durumu hakkında yeni gelişme! Evinde kaza geçirmişti! Ünlü televizyoncu Reha Muhtar'ın sağlık durumu hakkında... Haberi Görüntüle

KONSERİNİ İPTAL ETTİ

Ünlü sanatçı konserin iptal edilmesinin nedenini ise organizasyon şirketinin gereken koşulları sağlayamamasından kaynaklı iptal edilmek zorunda kaldığını açıkladı. Erener bazı sağlık sorunları nedeniyle de konserlerini iptal etmek zorunda kalmış yaşadığı üzüntüyü her fırsatta hayranlarına dile getirmişti. 

Usta oyuncu Erkan Can'dan dolandırıcılık itirafı: Telefonda 9 bin dolar dolandırıldım... Usta oyuncu Erkan Can'dan dolandırıcılık itirafı: Telefonda 9 bin dolar... Haberi Görüntüle

32 YILLIK KARİYERİNDE KORKUTĞU BAŞINA GELDİ

Sertap Erener, sağlık problemleri dışında konser iptallerinin prensiplerine aykırı olduğunu belirterek 32 yıllık kariyer hayatı boyunca en korktuğu şeyin başına geldiğini vurguladı. Erener, ''Herkese merhaba, öncelikle bu açıklamayı yapmak zorunda kaldığım için çok üzgünüm. 18 Eylülde İzmir'de, biletleri hala satışta olan konserimi, organizasyon şirketinin, konserin gerçekleşmesi için gerekli koşullar sağlayamamasından ötürü, iptal etmek zorunda kalıyorum.'' dedi.

Ünlü sanatçı sözlerine ise şu şekilde devam etti: Yine aynı nedenlerden, temmuz ayından beri süregelen konser iptallerinin hiç birisinin benimle ilgili olmadığını da söylemek isterim. Çünkü sağlık problemleri dışında bir konseri iptal edip sizleri yarı yolda bırakmak 32 yıllık kariyerimin en büyük korkusudur. Bu yüzden bütün dinleyicilerimden özür dilerim. Pek yakında sizlerle başka konserlerde buluşmak heyecanı ile. Sizi çok seviyorum anlayışınız için teşekkür ederim.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading