Sitede Ara

Kariyerine İtalya'da devam eden Can Yaman'dan şaşırtan açılama! Kariyerindeki yeni hedefini duyurdu!

Kariyerine İtalya'da devam eden Can Yaman'dan şaşırtan açılama! Kariyerindeki yeni hedefini duyurdu!

Kariyerini Türkiye'de yarım bırakarak İtalya'da devam eden Can Yaman hayranlarıyla bir araya geldi. Ünlü oyuncu sıradaki hedefinin İspanya olduğunu belirterek dil öğrenmeye başladığını açıkladı.

Magazin

23.09.2024, 16:53

Erkenci Kuş, Dolunay, Bay Yanlış, İnadına Aşk gibi dizilerde rol alan 34 yaşındaki ünlü oyuncu Türkiye'deki kariyerini bırakmış, İtalya'da oyunculuğuna başlamımştı. Ünlü oyuncu Can Yaman katıldığı hayran buluşmasında ise kariyeri hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Kariyeri boyunca korktuğu başına geldi! Sertap Erener konserini iptal etmek zorunda kaldı! Hayranlarına nedenini açıkladı! Kariyeri boyunca korktuğu başına geldi! Sertap Erener konserini iptal etmek... Haberi Görüntüle

HAYRANLARINA VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU

Can Yaman Sandokan dizisinin ilk sezon çekimlerini tamamlayarak İspanya'da hayran buluşması düzenledi. Hayranlarına verdiği sözü tutan Yaman, Novotel Madrid Center’da İspanyol hayranlarıyla bir araya geldi.

Kariyeine İtalya’da devam eden önce 2 sezon Viola Come Il Mare, ardından da Sandokan dizilerinin çekimini gerçekleştiren Yaman hayranlarının sorularını yanıtladı.

Murat Boz ile İbrahim Büyükak sahnede kurtlarını döktü Murat Boz ile İbrahim Büyükak sahnede kurtlarını döktü Haberi Görüntüle

İSPANYA'YA AÇILIYOR

İngilizce ve İtalyanca bilen Yaman, sıradaki hedefinin İspanya olduğunu belirterk İspanyolca öğreneceğini açıkladı.

İtalyan Lisesi mezunu olan ve dili oyunculuk yapacak akıcılıkta konuşabilmek için uzun süre ders alan Can Yaman, uluslararası bir aktör olarak şimdiki hedefini de anlattı Yaman "İspanyolca bir dizi yapmak ve onu mükemmel bir İspanyolca ile çekmek istiyorum. Zorlukları seviyorum, bu yüzden İspanya'da çalışmayı hayal ediyorum” dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading