Yandex Metrica

Sitede Ara

Karnı burnunda İtalya sokaklarında! Neslihan Atagül'ün o pozları çok konuşuldu!

Karnı burnunda İtalya sokaklarında! Neslihan Atagül'ün o pozları çok konuşuldu!

Fatih Harbiye dizisinde rol arkadaşı Kadir Doğulu ile aşk yaşayan ve 8 yıldır mutlu evliliklerini sürdüren Neslihan Atagül anne olmaya hazırlanırken karnı buurnunda İtalya tatilinden pozlarını sevenleriyle paylaştı. 

Magazin

11.09.2024, 14:03

Türkiye'nin başarılı kadın oyuncularndan olan ve Fatih Harbiye dizisinde rol aldığı Kadir Doğulu ile 2016 yılında görkemli bir törenle dünyaevine giren Neslihan Atagül geçtiğimiz aylarda sevindiren haberi vermiş 8 yıllı kevliliklerinde bebek mutluluğu yaşamıştı.

Müjde Uzman'ın diziden ayrılık nedeni açıklandı! Kızılcık Şerbeti yapımcısı gerçekleri itiraf etti! Müjde Uzman'ın diziden ayrılık nedeni açıklandı! Kızılcık Şerbeti yapımcısı gerçekleri... Haberi Görüntüle

İTALYA TATİLİNDEN KARELERİ PAYLAŞTI

4 aylık hamile olan Neslihan Atagül, sevenlerine sık sık sosyal medya hesabından neler yaptığını paylaşmaya devam ediyor.  Ünlü oyuncu şimdi ise İtalya'dan tatil pozlarını hayranlarının beğenisine sundu. Kız bebek beklediğini açıklayan ünlü oyuncu Atagül, İltalya sokaklarındna peş peşe tatil fotoğraflarını paylaştı. 

Şeyma Subaşı'ndan düğün sonrası Acun Ilıcalı'ya göndermeli paylaşım! Gururla yaşıyorum... Şeyma Subaşı'ndan düğün sonrası Acun Ilıcalı'ya göndermeli paylaşım! Gururla yaşıyorum... Haberi Görüntüle

YORUM VE BEĞENİ YAĞDI

İtalya'nın meşhur yemeklerini iştahla yerken verdiği pozları paylaşan Atagül'ün o pozlarına binlerce beğeni ve yorum yağdı. Ünlü oyuncu Atagül'e, 'hamilelik yakışmış', 'iştahı yerinde maşallah', 'hep nasıl bu kadar güzel olabiliyorsun', 'hamilelik yaramış', 'daha bi güzelleşmiş' gibi yorumlar yapıldı.

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading