Yandex Metrica

Kaybolan Narin'in cesedi bulundu! Ünlü isimler isyan etti: Gizleyenleri diri diri gömün...

Kaybolan Narin'in cesedi bulundu! Ünlü isimler isyan etti: Gizleyenleri diri diri gömün...

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 19 gündür haber alınamayan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedenine dere kenarında ulaşıldı. Çuvalın içinde bulunan Nari'nin cesedine ilişkin ise birçok insan tepki gösterirken ünlü isimlerde sessiz kalmadı.

Magazin

08.09.2024, 20:26

21 Ağustos günü Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedenine 19 gün sonra ulaşıldı. Küçük Narin'in cesedi dere kenarında bir çuvalın içinde bulunurken Diyarbakır Valisi Murat Zorluğoğlu açıklama yaptı.

İntakım elbisesi böyle olur! Jennifer Lopez'den boşandığı eşine kırmızı halıdan gönderme yaptı! İntakım elbisesi böyle olur! Jennifer Lopez'den boşandığı eşine kırmızı halıdan... Haberi Görüntüle

VALİLİK DUYURDU

Diyarbakır Valisi yaptığı açıklamada, ''İlk bulgulara göre kayıp Narin Güran'ın öldürüldükten sonra bir çuvalın içerisine konulup dere kenarına getirildiği burada çuvallar birlikte derenin kenarında suyun içerisine yerleştirildiği üzerinin ağaç dalları ve taşlarla şüphe uyandırmayacak şekilde ve doğal bir görüntü verilerek kapatıldığı anlaşılmıştır."  dedi.

Narin'in cansız bedenine ulaşılmasından sonra sosyal medyadan birçok ünlü isim ise tepki gösterdi. Hadise, Mahsun Kırmızıgül, Ümit Erdim gibi birçok isimden tepki yağdı.

Ümit Erdim, sosyal medya hesabındna, ''Küçücük bir kızı çuvala koyacak seviyede canavarsınız. Tıkın içeri sadece nefes alsınlar. Su bile vermeyin bunlara...'' dedi.

Mahsun Kırmızıgül, ''Çocuklara kıyılan kötü bir zamandayız. Ah be Narinim, benim küçük meleğim. Acın ciğerimizi dağladı. Böylesine vicdansız, böylesine merhametsiz bir ortamda adalet işlemezse bunun devamı gelecek. Ülkemizde her gün yüzlerce çocuk kaçırılıyor. Onbinlerce aile perişan durumda. O ailelerin dünyası kararmış durumda.''

Hadise, "Ah Narin… Ne yaptılar sana… Günlerdir senden gelecek iyi bir haber bekliyorduk… Sana kim kıydıysa en ağır cezayı alacak!"

Zafer Algöz, ''20 haneli köyde 20 gündür aranan 8 yaşındaki evladımızı bir çuval içinde buldular. Sebep olanların Allah belasını versin.''

Tan Taşçı, ''Narin’i ailesi, yakınları, konuyu kapatmaya çalışan ve ayrıntıları gizleyen herkes ile beraber diri diri gömün ki samimiyetinizi görelim!''

Habere Tepki Ver

2

2

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading