Kenan İmirzalıoğlu gözyaşlarına boğuldu! Hasan Yalnızoğlu'nun cenazesinde kızını gören ağladı!

Eski Survivor yarışmacısı, oyuncu ve dansçı Hasan Yalnızoğlu son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye katılan Kenan İmirzalıoğlu, yakın arkadaşı Hasan Yalnızoğlu’nun 7 yaşındaki kızını görünce gözyaşlarına boğuldu.

Magazin

16.10.2024, 17:30

2012 yılında Survivor Ünlüler Gönüllüler’de, 2015’te ise Survivor All Star’da yarışan dansçı ve sporcu Hasan Yalnızoğlu, 50 yaşında kansere yenik düştü. 

Şarkıcı Reynmen'den ablasına şok! Düğüne gelemediği için İtalya'daki evini bastı Şarkıcı Reynmen'den ablasına şok! Düğüne gelemediği için İtalya'daki evini bastı Haberi Görüntüle

DÜN HAYATA GÖZLERİNİ YUMDU 

Bir süredir pankreas kanseri tedavisi gören Yalnızoğlu, Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde vefat etti.

Survivor Hasan kimdir? Hasan Yalnızoğlu öldü mü, hastalığı neydi? Survivor Hasan kimdir? Hasan Yalnızoğlu öldü mü, hastalığı neydi? Haberi Görüntüle

KENAN İMİRZALIOĞLU GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Hasan Yalnızoğlu’nun cenaze namazı, bugün ikindi namazını müteakip Şakirin Camisi'nde kılındı. Cenazeye ünlü ismin yakın arkadaşları ve sevenleri katıldı. 2. Sayfa'da yer alan habere göre; törene gelen Kenan İmirzalıoğlu, Yalnızoğlu'nun 7 yaşındaki kızını görünce gözyaşlarını tutamadı. 

Biscolata reklamlarındaki erkeklere taş çıkarır! Şeyma Subaşı'nın yeni aşkı görenleri şaşırttı! Biscolata reklamlarındaki erkeklere taş çıkarır! Şeyma Subaşı'nın yeni aşkı görenleri... Haberi Görüntüle

“HEPİMİZİN GÖNLÜNDE GÜZEL HATIRALAR BIRAKTI”

Ardından mikrofon uzatılan İmirzalıoğlu, “Hasan nevi şahsına münhasır bir insandı. Yumuşacık bir kalbi vardı gerçekten. Benim Best Model yarışmasında oda arkadaşımdı. Yarışma heyecanını Hasan ile beraber yaşadık. O bana gönlümün birincisi sensin diyordu, ben de ona... Ben 1. olmuştum, o 2. olmuştu. Çok güzel hatıralar bıraktı hepimizin gönlünde. İnşallah bizler de böyle hatıralar bırakırız” sözleriyle arkadaşına veda etti.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

1

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading