Yandex Metrica

Kıvanç Tatlıtuğ estetik mi yaptırdı? Yüzündeki değişim hayranlarının dikkatinden kaçmadı!

Kıvanç Tatlıtuğ estetik mi yaptırdı? Yüzündeki değişim hayranlarının dikkatinden kaçmadı!

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ yeni sezon için ünlü markanın reklam yüzü oldu. Kamerlara karşısına geçen ünlü oyuncunun yüzündeki değişim dikkatlerden kaçmazken estetik yaptırdığı iddiaları gündeme geldi. 

Magazin

17.09.2024, 15:34

Aşk-ı Memnu dizisiyle hafızlara kazınan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ 2016 yılında Başak Dizer ile dünyaevine girmiş Kurt Efe isimli oğullarını kucağına almıştı.

Yaz ayının tadını çıkaran ünlü oyuncu ise arkdaşlarıyla birlikte vediği yaza veda pozları ile gündeme gelmişti. 

Dilan ve Engin Polat davasında ne kadar ceza isteniyor? Engin Polat tahliye olacak mı? Dilan ve Engin Polat davasında ne kadar ceza isteniyor? Engin... Haberi Görüntüle

YÜZÜNDEKİ DEĞİŞİM DİKKATLERDEN KAÇMADI

Son olarak ise ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ Türkiye'nin ünlü giyim markasının yeni sezonunda reklam yüzü oldu. Tanıtım için kamerlar karşısına geçen Kıvanç Tatlıtuğ'un yüzündeki değişim ise hayranlarını şaşırttı.

Zeynep Bastık ve sevgilisi Serkay Tütüncü'den aşk pozları! 'Özentisiniz' diye tepki yağdı! Zeynep Bastık ve sevgilisi Serkay Tütüncü'den aşk pozları! 'Özentisiniz' diye... Haberi Görüntüle

ESTETİK YAPTIRDIĞI İDDİA EDİLDİ 

Ünlü oyuncunun yüzündeki dğişimi fark eden hayranları estetik yaptıdığını iddia etti ve sosyal medya ikiye bölündü. Sosyal medyada bazı kullanıcılar ise photshop nedeniyle yüzünün farklı durduğunu belirtti.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading