Kızıl Goncalar final mi yapıyor, yayından kaldırılacak mı?

Kızıl Goncalar final mi yapıyor, yayından kaldırılacak mı?

NOW TV ekranlarında yayınlanan Kızıl Goncalar dizisiyle alakalı RTÜK başkanının sözleri sonrasında final iddiaları gündeme geldi. Peki, Kızıl Goncalar dizisi yayından kaldırılacak mı?

Magazin

07.10.2024, 16:53

Pazartesi akşamlarında NOW TV’de yayınlanan Kızıl Goncalar dizisi her bölümüyle dikkat çekmeye devam ediyor. İlk sezonunun ardından 2. sezonunda da büyük ses getiren dizi için RTÜK başkanından iddiaları sözler geldi.

RTÜK Başkanı yayınladığı mesajında yeni dönemde dizilerle alakalı olarak denetimlerin daha da sıkılaştırılacağını söyledi. Bu durumun hemen sonrasında ise dikkatler tamamen Kızıl Goncalar dizisine çevrildi.

'La Casa de Papel'in sevilen oyuncusu, Volkan Demirel'in evine misafir oldu! 'La Casa de Papel'in sevilen oyuncusu, Volkan Demirel'in evine misafir... Haberi Görüntüle

KIZIL GONCALAR FİNAL Mİ YAPIYOR?

Başrollerinde Özcan Deniz ile Özgü Namal’ın oynadığı Kızıl Goncalar dizisinin son gelen uyarıların akabinde final yaparak yayından kaldırılacağı iddia edildi. Daha öncesinde yayımlanan bir bölümünden dolayı ceza alan Kızıl Goncalar için RTÜK başkanından gelen mesaj herkesi şaşırttı.

Kızıl Goncalar

Miss Turkey birincisi İdil Bilgen Bingöl yerine bakın nereye gitti Miss Turkey birincisi İdil Bilgen Bingöl yerine bakın nereye gitti Haberi Görüntüle

KIZIL GONCALAR YAYINDAN KALDIRILACAK MI?

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin tarafından yapılan açıklamada, yeni sezonda dizilerdeki denetimlerin daha da sıkılaştırılacağını söylerken bu nedenle dikkatler tamamen Kızıl Goncalar ve Kızılcık Şerbeti’ne çevrildi. Ancak şu anda Kızıl Goncalar dizisinin yayından kaldırılacağı yönündeki haberler doğru değildir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading