Yandex Metrica

Kızıl Goncalar'ın Cüneyd'i Mert Yazıcıoğlu paylaştı! Sosyal medya o fotoğrafla yıkıldı!

Kızıl Goncalar'ın Cüneyd'i  Mert Yazıcıoğlu paylaştı! Sosyal medya o fotoğrafla yıkıldı!

Kızıl Goncalar dizisinde Cüneyd karakterini canlandıran Mert Yazıcoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündeme geldi. Ünlü oyuncu dizinin ikinci sezonunun yakında başlayacağını duyuran yaptığı paylaşıma binlerce yorum yapıldı. 

Magazin

10.09.2024, 15:47

Now TV ekranlarında yayınlanan başrollerinde Özcan Deniz, Mert Yazıcıoğlu, Özcan Deniz, Erkan Avcı, Hazak Türesan, Özgü Namal gibi isimlerin yer aldığı Kızıl Goncalar dizisinin ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu.

Ebru Polat idam isteyenlere tepki gösterdi: Rüyanızda görürsünüz... Ebru Polat idam isteyenlere tepki gösterdi: Rüyanızda görürsünüz... Haberi Görüntüle

YENİ SEZONDA YENİ İSİMLER

Dizinin ikinci sezon çekimleri başlarken Tolga Tekin, Selen Kurtatan, Emin Gürsoy gibi isimlerde yeni sezonda yerini alacak. 

Dilan ve Engin Polat davasında ne kadar ceza isteniyor? Engin Polat tahliye olacak mı? Dilan ve Engin Polat davasında ne kadar ceza isteniyor? Engin... Haberi Görüntüle

MERT YAZICIOĞLU'NUN PAYLAŞIMI VİRAL OLDU

Dizinin 30 Eylül'de yayınlanacağı açıklanırken, son olarak dizide Cüneyd rolünü canlandıran ünlü oyuncu Mert Yazıcıoğlu yaptığı paylaşımla gündem oldu. 

Ünlü oyuncu İnstagram hesabından elini açıp dua eden Cüneyd'in fotoğrafını yayınladı. Dizi severler ise X hesabından binlerce yorum yaparken 'Bryce Dessner'in Walls' parçasını eklemesi de hayranlarının dikkatinden kaçmadı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading