Yandex Metrica

Sitede Ara

Kızılcık Şerbeti'nin çok tartışılacak yeni sezon afişi yayınlandı! Ünlü oyuncu göndermeli paylaşımıyla kafaları karıştırdı!

Kızılcık Şerbeti'nin çok tartışılacak yeni sezon afişi yayınlandı! Ünlü oyuncu göndermeli paylaşımıyla kafaları karıştırdı!

Bu akşam yeni sezonuya Show TV ekranlarına gelecek olan Kızılcık Şerbeti afişi yayınlandı. Yeni sezon afişindeyeni oyuncular da yer alırken Mustafa karakterini canlandıran Emrah Altıntoprak'ın afişte olmaması dikkatlerden kaçmazken imalı paylaşımı büyük yankı uyandırdı.

Magazin

13.09.2024, 18:13

Başrollerinde Evrim Alasya, Sibel Taşçıoğlu, Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Ahmet Mümtaz Taylan gibi isimlerin yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni sezonuna Şebnem Bozoklu, Fırat Çelik, Şebnem Dönmez gibi isimler katıldı. 

Ahu Tuğba'nın kızı Anjelik'ten ağır sözler: Annemin cesedini çürüttüler! Ahu Tuğba'nın kızı Anjelik'ten ağır sözler: Annemin cesedini çürüttüler! Haberi Görüntüle

YENİ SEZON AFİŞİNDE MUSTAFA YERİNİ ALMADI

Dizinin yeni sezon afişinde Şebnem Bozoklu ve birçok başrol oyuncusu yerini alırken afişin yayınlanması sonrası sosyal medyada Mustafa karakterini canlandıran Emrah Altınok'un yer almaması dikkatlerden kaçmadı.

Burak Özçivit'ten Fahriye Evcen'e büyük jest! Ev dönüşü çiçeklerle karşılandı! Burak Özçivit'ten Fahriye Evcen'e büyük jest! Ev dönüşü çiçeklerle karşılandı! Haberi Görüntüle

İMALI PAYLAŞIMI OLAY OLDU

Emrah Altınok ise sosyal medya hesabıInstagram hesabından kendini afişe shoplayarak paylaşım yaptı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading