Yandex Metrica

Sitede Ara

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı o yoruma çıldırdı! Torpil iddialarına ağzına geleni söyledi!

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı o yoruma çıldırdı! Torpil iddialarına ağzına geleni söyledi!

ShowTV'nin sevilen dizilerinden olan Kızılcık Şerbeti'nde Nilay karakterini canlandıran Feyza Civelek torpil iddialarına yanıt verdi. 

Magazin

13.09.2024, 13:35

Show TV'de yeni sezonunun yayınlanamsı bekelenen Kızılcık Şerbeti dizisinde 'Nilay' rolünü canlandıran Feyza Civelek torpil açıklamalarıyla gündeme geldi. 

Ünlü oyuncu Esra Bilgiç ve Faruk Sabancı ilk kez el ele görüntülendi! Ünlü oyuncu Esra Bilgiç ve Faruk Sabancı ilk kez el... Haberi Görüntüle

ANNESİNİN TORPİLİYLE DİZİYEGİRDİĞİ İDDİA EDİLDİ

Kızılcık Şerbeti dizisinin senaristliğini yapan annesinin torpiliyle diziye dahil olduğu iddiaları çok konuşulmuş, o iddialar ise yakın zamanda yeniden gündeme geldi.

Deniz Akkaya kızından vazgeçmiyor! Eski eşi Efe Önbilgin'e karşı şaşırtan hamle! Deniz Akkaya kızından vazgeçmiyor! Eski eşi Efe Önbilgin'e karşı şaşırtan... Haberi Görüntüle

FEYZA CİVELEK O YORUMA SİNİRLENDİ

Bazı izleyiciler tarafından oyunculuğu beğenilmeyen Feyza civelek'in diziye annesinin torpili sayeesinde girdiği iddiaları sonrasında bir sosyal medya kullanıcısının yorumuna sinirlendi. 

Nilayz'sız dizi olmaz diyen Feyza Civelek, torpil iddialarına sinirlenerek, "Senin annen de yazsa sen de oynarsın. Bir oyuncu ol da görelim. Ben bu işe girerken annem yazmasına rağmen auditiona girdim hak geçmesin diye. Bilip bilmeden konuşan insanlardan sıkıldım. Şu an en popüleri Nilay. Nilay'sız dizi asla olmaz. Ha diziyi mahvettiğimi düşünüyorsan o senin zevksizliğin ama saçma sapan paylaşma bilmeden okey?" dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

1

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading