Yandex Metrica

Sitede Ara

Kurtlar Vadisi müziğini remixledi tüm dünyaya damgasını vurdu! Mahmut Orhan sosyal medyayı salladı!

Kurtlar Vadisi müziğini remixledi tüm dünyaya damgasını vurdu! Mahmut Orhan sosyal medyayı salladı!

 Türk DJ Mahmut Orhan ABD'nin Nevada eyaletinde düzenlenen Burning Man festivalinde sahne aldı. Ünlü DJ Kurtlar Vadisi Jenerik müziğini remiksleyerek festivale damgasını vurdu.

Magazin

05.09.2024, 12:45

Her yıl Amerika'nın Nevada eyaletinde düzenlenen Burning Man festivaline bu yılda ilgi yoğundu. Dünyaca ünlü bir çok isim festivalde şarkılarını söylerken Save Me, Feel, Hero, 6 Days, Fly Above gibi şarkıları seslendiren dünyaca ünlü Türk DJ Mahmut Orhan'da katıldı.

Bülent Ersoy'dan Türkiye Güzeli İdil Bilgen'e ağır sözler: Erkek suratlı... Bülent Ersoy'dan Türkiye Güzeli İdil Bilgen'e ağır sözler: Erkek suratlı... Haberi Görüntüle

BURNİNG MAN FESTİVALİ'NE DAMGASINI VURDU

Şarkılarıyla tüm dünyada büyük beğeni alan ünlü DJ Mahmut Orhan, DJ kabinin başında Kurtlar Vadisi dizisini jenerik müziğini çaldı.

Ünlü oyuncudan Perihan Savaş ve Derya Tuna itirafı: İbrahim Tatlıses ölse bile kavgaları bitmeyecek! Ünlü oyuncudan Perihan Savaş ve Derya Tuna itirafı: İbrahim Tatlıses... Haberi Görüntüle

KURTLAR VADİSİ JENERİK MÜZİĞİ ALKIŞ TOPLADI

Gökhan Kırdar'ın Türk dizi tarihinde damgasını vurmuş Kurtlar Vadisi için hazırlmaış olduğu jenerik müziğini remiksleyen Mahmut Orhan sosya medya da büyük beğeni topladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading