Yandex Metrica

Mart ayından beri tedavi görüyordu! Usta oyuncu Kadir İnanır hakkında sevindiren haber geldi!

Mart ayından beri tedavi görüyordu! Usta oyuncu Kadir İnanır hakkında sevindiren haber geldi!

Türkiye'nin sevilen sanatçılarından olan Kadir İnanır, beyin kanaması geçirmesinin ardından entübe edilmişti. Ünlü sanatçı Kadir İnanır'ın sağlık durumu hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Ünlü oyuncunun sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

Magazin

12.09.2024, 09:36

Türkiye'nin sevilen usta oyuncularından olan Kadir İnanır mart ayında beyninde pıhtı atması sonucunda fenalaşarak hastaneye kaldırılmış, sonrasında ise ameliyatın ardından entübe edilmişti. 

Ufukta evlillik mi var? Serenay Sarıkaya'dan şaşırtan açıklama! Ufukta evlillik mi var? Serenay Sarıkaya'dan şaşırtan açıklama! Haberi Görüntüle

YOĞUN BAKIMDA TEDAVİ ALTINA ALINMIŞTI

4 ay yoğun bakımda kalan ve sonrasında normal odaya alınan ünlü sanatçı Kadir İnanır, temmuz ayında da akciğerinde oluşan enfeksiyon nedeniyle yeniden yoğun bakıma kaldırılmıştı.

Bu dönemde felç geçiren ve konuşma güçlüğü çeken İnaır hakkında son durumu arkadaşı Jülide Kural açıkladı. 

Türkiye Güzeli Seçilen İdil Bilgen son kararını verdi! Miss Turkey 2024 birincisi Bingöl'e gidiyor! Türkiye Güzeli Seçilen İdil Bilgen son kararını verdi! Miss Turkey... Haberi Görüntüle

ARKADAŞI SAĞLIK DURUMUNU AÇIKLADI

Koç Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi gören İnanır'ın sağlık durumunun iyiye gittiğini belirten Jülide Kural, sanatçının yürüyüşe çıktığını ve ev yemeklerini yemeye başladığını söyledi. 

Tedavisi sırasında herhangi bir sıkıntı yaşamadıklarını belirten Jülide Kural,  “İyileşme sürecinde sabırlı olmak gerekiyor. Çok farklı bir gelişme olmadığı sürece ben de açıklama yapmıyorum. Son 1 haftadır sık sık bahçeye indiriyoruz, yürüyüşler yapıyor. Zaten doktorları da yapması gerektiğini söylüyor. Fizik tedavi sürecimiz olumlu ilerliyor. Dostları sağ olsun sevdiği ev yemeklerinden yapıp getiriyor. Hastane yemekleri de yiyor ama Karadeniz yemeklerini daha çok seviyor. Bu zorlu süreçte biraz kilo verdi, fakat iştahı yerinde. Bu arada futbolu yakından takip ediyor. Ülke gündeminden de haberdar.” dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading