Yandex Metrica

MasterChef Semih'in o hareketi şefleri kızdırdı! Mehmet Şef ağzına geleni söyledi: Kolundan tutuğum gibi

MasterChef Semih'in o hareketi şefleri kızdırdı! Mehmet Şef ağzına geleni söyledi: Kolundan tutuğum gibi

MasterChef Türkiye'nin dün akşam yayınlanan yeni bölümünde ortalık karıştı. Yarışmacı Semih'in hareketleri Mehmet Şefi sinirlendirdi. Ünlü şef yarışmacıya,' kolundan tutuğum gibi seni burdan atarım' diyerek tepki gösterdi.

Magazin

20.09.2024, 10:02

Türkiye'nin en çok izlenen yarışma programlarından olan Masterchef Türkiye'de jüri üyeleri Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya kırmızı ve mavi takım yaroışmacılarının üçüncü dokunulmazlıklarında mücadele etti. 

Didem Soydan Traktör sürdü! O anlar sosyal medyada viral oldu Didem Soydan Traktör sürdü! O anlar sosyal medyada viral oldu Haberi Görüntüle

MASTERCHEF'TE BALKAN MUTFAĞI HAZIRLANDI

Yarışmacılar 7 çeşit 'Balkan Yemeği' istendi ve Begova Çorba, Boşnak Mantısı, Patatnik, Elbasan Tava, Kaymaçina, Brudet,  Pljeskavica & Ajvar istendi.

Kırmızı Takım mağlup olurkan takım kaptanı Emir ise  "Bir araya gelip, toplantı yaptık. Eksilerimiz konuştuk. En önemlisi dünü dünde bıraktık. Bugün artık daha güzel olacak diye düşünüyoruz. Hepimiz hatalarımızı kabul ettik." dedi.

Semih ise, "Bu haftaya başlarken ben hissederek geldim. Bu hafta Kırmızı Takım'ın talihi dönecek. Biz haftayı galip olarak bitireceğiz. Biz zaten ilk oyunda da güçlüydük. Önceki oyunda hatalar yapıldı. Bugün buradayız ve bu haftayı gerçekten galip olarak bitirmek istiyoruz"  diye ifade etti.

Haluk Bilginer yeniden Emmy'ye aday gösterildi! Uluslararası başarı yakalayan ünlü aktör sevenlerini heyecanlandırdı! Haluk Bilginer yeniden Emmy'ye aday gösterildi! Uluslararası başarı yakalayan ünlü... Haberi Görüntüle

MEHMET ŞEF SİNİRLERİNE HAKİM OLAMADI

Yarışmacı Semih hazırladığı sosu tattıktan sonra kabı masaya sert bir şekilde koyduğu için Mehmet şef sinirlendiğini belirterek, ''Bir daha bizim tarif ettiklerimiz yemekleri az önce vurduğun gibi, yok o öyle değildi falan dediğini duyarsam seni buradan kolundan tuttuğum gibi atarım. Sen her yemek sonrası benim bildiğim böyle benim bildiğim şöyle diyorsun. Ben her zaman söyledim; çıkardığımız ana reçeteler var ve o reçetelere göre değerlendiririz. Açıklamıyorsun, sos fırlatıyorsun burada. Sen bize sos fırlatamazsın. Sen her yemekten sonra boynunu bükemezsin. Haddini bil. Bizden iyi mi biliyorsun bu işi? Kendine gel.'' dedi.

Yedinci haftanın üçüncü dokunulmazlığını ise Mavi Takım kazandı.

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading