Yandex Metrica

Sitede Ara

MasterChef Türkiye'de şok olay! Yarışmacılar Mehmet Şef'i çileden çıkardı!

MasterChef Türkiye'de şok olay! Yarışmacılar Mehmet Şef'i çileden çıkardı!

TV8 kanalının sevilen yarışmalarından MasterChef Türkiye'de, şefler verilen yemeğo anlatırken yarışmacılar zarfları açtı. O anla Mehmet Şef çılgına dönerek, Arkadaşlar size kim zarfı açın dedi? Nereden geliyor bu cesaret? Siz burada kendi başınıza mı hareket edeceksiniz böyle?" diye tepki gösterdi.

Magazin

13.09.2024, 11:12

TV8 ekranlarının sevilen yarışmalarından MasterChef Türkiye, tüm heyecanıyla devam ediyor.

Programda iki takım düello oyunu oynadı. Şefler yemeği anlatılırken arka kısımda yarışmacılar hızlı davranarak verilen zarfları açmaya başadı. 

O sırada Mehmet Şef adeta çileden çıktı

Hadise Beyonce ile yine pişti oldu! Venedik Film festivali'neki pozlarıyla yine çok konuşuldu! Hadise Beyonce ile yine pişti oldu! Venedik Film festivali'neki pozlarıyla... Haberi Görüntüle

"NEREDEN GELİYOR BU CESARET"

Mehmet Şef, "Arkadaşlar size kim zarfı açın dedi? Nereden geliyor bu cesaret? Siz burada kendi başınıza mı hareket edeceksiniz böyle? Koyun zarfları geriye." diyerek tepki gösterdi.

Türkiye'yi terk etmşti! Selena dizisinin sevilen oyuncusu evlendi! Türkiye'yi terk etmşti! Selena dizisinin sevilen oyuncusu evlendi! Haberi Görüntüle

2 DAKİKA CEZA

Kırmızı takımda Nevzat, Kerem, Semih, Erim, Ezgi; Mavi Takım'da Eda, Onur, Beyza ve Nigar zarfları açtığından Somer Şef, açmayan Yudum, Alper ve Beril'in karşısındaki Erim, Ezgi ve Nigar'ın 2 dakika geç başlayacağını söyledi.

Miss Turkey 2024 finalistleri belli oldu! Türkiye'nin en güzel kadınlarında o detay dikkat çekti Miss Turkey 2024 finalistleri belli oldu! Türkiye'nin en güzel kadınlarında... Haberi Görüntüle

AKIN VE NEVZAT ELEME POTASINDA

2 takım atasında gerçekleşen düelloyu 7-3 skorla kazanan mavi takım oldu. Bireysel dokonulmazlığı kazanan Kaan, üçüncü eleme adayı olarak Akın'ı potaya yolladı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading