Yandex Metrica

Sitede Ara

Mehmet Ali sakın duymasın! Gülseren Ceylan'dan bomba itiraf: 65 yaşındaki adamla görüşecek halim yok...

Mehmet Ali sakın duymasın! Gülseren Ceylan'dan bomba itiraf: 65 yaşındaki adamla görüşecek halim yok...

Ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil ile uzun süredir aşk yaşan Gülseren Ceylan ile imam nikahı kıyıldıktan sonra ayrılan sonrasında ise Serdar Ortaç'ın ikiliyi barıştırmasından sonra birlikte görüntülenen Gülseren Ceylan'ın son açıklaması pes dedirtti. Ceylan, '65 yaşındaki adamla görüşecek halim yok' demesi büyük yankı uyandırdı.

Magazin

16.09.2024, 17:26

Türkiye'nin sevilen komedyenlerinden olan 67 yaşındaki Mehmet Ali Erbil geçtiğimiz günlerde kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan ile imam nikahı kıymış, "Zaten evli gibiyiz her şey çok güzel gidiyor. Gülseren istedi nikah olmasını ben de tamam dedim nikahı yaptık." demişlerdi. 

Canlı yayında skandal hareket! Sunucular Narin için çığlık attı! Sosyal medyadan tepki yağdı! Canlı yayında skandal hareket! Sunucular Narin için çığlık attı! Sosyal... Haberi Görüntüle

YOLLARI AYIRMIŞLARDI

İkilinin ise yakın zamanda ayrılık kararı aldığı ve yolları ayırdğı öğrenilmiş Gülseren Ceyla nise sosyal medya hesabından,   "Mehmet Ali ile yollarımı ayırdım, ayrılık sebebi ile ilgili saçma sapan uydurma haberleri yapmayıp umarım bu defa bize saygı duyarsınız." diyerek duyurmuştu.

Tamer Karadağlı çalışmayan oyunculara rest çekti! Ödeme yapmayacağını açıkladı:Lale devri bitti! Tamer Karadağlı çalışmayan oyunculara rest çekti! Ödeme yapmayacağını açıkladı:Lale devri... Haberi Görüntüle

SERDAR ORTAÇ BARIŞTIRDI

Son olarak is Mehmet Ali Erbil ile gülseren Ceylan'ın ayrıldığını duyan Serdar Ortaç ikilinin arasını yaparak barıştırdığını duyurmuş,  'Evet ben barıştırdım' demişti. 

Hızlı ve Öfkeli filminin yıldızı Gibson tutuklandı! Hızlı ve Öfkeli filminin yıldızı Gibson tutuklandı! Haberi Görüntüle

GÜLSEREN CEYLAN'DAN ŞAŞIRTAN SÖZLER

Gülseren Ceylan ise son yaptığı açıklamayla gündeme bomba gibi düştü. Ceylan,' 65 yaşında bir adamla görüşecek halim yok. Tabii ki de onun güçlü olması, ünlü olması, parasının olması dolduruyor yani' diyerek yaptığı açıklama büyük şaşkınlık yarattı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading