Yandex Metrica

Melek Mosso hamile mi? Ünlü şarkıcıdan o iddialara ilginç yanıt!

Melek Mosso hamile mi? Ünlü şarkıcıdan o iddialara ilginç yanıt!

Ünlü şarkıcı Melek Mosso hamilelik iddialarına yanıt verdi. Simge Sağın'ın Gaziantep festivalinde yüzüne atılan çiçek ve telefona ilişkin ise, 'benimde önceden başıma gelmişti' dedi.

Magazin

19.09.2024, 11:03

Türkiye'nin sevilen şarkıcılarından olan 35 yaşındaki Melek Mossa Nişantaşı'nda köpeğini gediridken görüntülendi. Gazetecileri görünce şaşkınlığını gizleyemeyen ünlü şarkıcı 'Sizden korkulur' diyerek gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Şefler birbirine girdi! Masterchef'e 'baklavanın yanında ayran içilir mi?' tartışması damgasını vurdu! Şefler birbirine girdi! Masterchef'e 'baklavanın yanında ayran içilir mi?' tartışması... Haberi Görüntüle

EVLİLİĞİ HAKKINDA KONUŞTU

Evliliği hakkında konuşan Mosso, oyuncu Serkan Sağdıç ile evliliğinin güzel gittiğini belirterek, "Çok eğleniyoruz, evde bol bol dans ediyoruz, dj'lik yapıyor, kendi kendimize çalıp söylemeyi seviyoruz." dedi.

Eşiyle işlerinin ayrı olmasını isteyen ve kendi sektörüne girmrsini istemediğini belirte Mosso, "O bu işlere girmesin, sektörel anlamda çok iç içe olmayı istemem, sevgimiz bir işimiz ayrı olsun, çok görüşmem tez ayrılık getirir derler, bence biraz özlemek gerekiyor." dedi.

Burak Özçivit'ten Fahriye Evcen'e büyük jest! Ev dönüşü çiçeklerle karşılandı! Burak Özçivit'ten Fahriye Evcen'e büyük jest! Ev dönüşü çiçeklerle karşılandı! Haberi Görüntüle

HAMİLELİK İDDİALARINA YANIT

Son zamanlarda hamile olduğu iddialarıyla gündeme gelen ünlü şarkıcı Mosso'ya gazeteciler, "Hamile olduğunuz konuşuldu. Doğru mu?" sorusuna, "Arkadaşlar buradan söylüyorum, kilo aldım biraz, hamile değilim yani." dedi.

Türkiye'nin DiCaprio'su Arda Kural son haliyle gündem oldu! Paylaşımıyla binlerce beğeni aldı Türkiye'nin DiCaprio'su Arda Kural son haliyle gündem oldu! Paylaşımıyla binlerce... Haberi Görüntüle

MELEK MOSSO'DAN SİMGE SAĞIN'A DESTEK

Geçtiğimiz günlerde Simge Sağın'a Gaziantep festvalinde çiçek ve telefon fırlatılmasına ilişkin konuşan Mosso, "Benim de daha önce başıma geldi, ayağım şişmişti, dinleyici kitle saygı ve sevgiyi karıştırıyor, kafama çiçek atmayın, aramıza telefon girmesin, şarkımı dinleyin, bana eşlik edin, çok zor değil bunu yapmak." ifade etti. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading