Yandex Metrica

Sitede Ara

Melekler 6 yıl aradan sonra podyumda! Victoria Secret'ın ikonik defilesi geri dönüyor!

Melekler 6 yıl aradan sonra podyumda! Victoria Secret'ın ikonik defilesi geri dönüyor!

Tüm dünyada ilgiyle takip edilen ve 2018 yılında son kez podyuma çıkan Victoria Secret defilesi yeniden başlıyor. 6 yıl aradan sonra yeniden başlayacak olan defilede şarkıcı Cher'in sahne alacağı öğrenildi.

Magazin

18.09.2024, 16:59

Dünyanın en ünlü lüks giyim markalrından olan Victoria Secret defilesi geri dönüyor. 1995 yılında Victoria’s Secret Fashion Show” ile popüler olan ve uzun bir süre devam eden Victoria Secret, "gerçek dışı güzellik standartları" nedeniyle toplum tarafından tepki toplamıştı.

Simge Sağın sahnede neye uğradığını şaşırdı! Önce çiçek fırlattılar sonra... Simge Sağın sahnede neye uğradığını şaşırdı! Önce çiçek fırlattılar sonra... Haberi Görüntüle

VİCTORİA SECRET MELEKLERİ PODYUMDA

Dünyanın en ünlü şovları arasında yerini alan Victoria Secret'in ise 6 yıl aradan sonra yeniden başlayacağı öğrenildi. Defileye Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Barabra Palvin,  Heidi Klum gibi isimler sahneye geri dönecek olup, 90'lı yılların sevilen şarkıcısı Cher sahne alacak.

Önce kabin memuruyla tartıştı sonra polisle! Dilan Çıtak Tatlıses'ten şok sözler: Üniformana güvenme koçum Önce kabin memuruyla tartıştı sonra polisle! Dilan Çıtak Tatlıses'ten şok... Haberi Görüntüle

CHER DEFİLEDE SAHNE ALACAK

Lüks iç giyim markası Victoria Secret ise Cher'in sahne alacağını açıklayarak, "Bu, kadınların dünyası bu yüzden modanın annesi Cher olmadan bir defile düzenlenemeyeğini anlıyoruz! Cher'in Victoria's Secret Fashion Show 2024'te resmen sahne alacağını duyurmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Ancak yalnız olmayacak... Takipte kalın, ilk kez tamamen kadınlardan oluşan kadromuzu açıklayacağız" dedi.

2018 yılından bu yana ilk kez düzenlenen defile 15 Ekim'de gerçekleşecek. Podyumda Gigi Hadid, Paloma Elsesser, Tyra Banks gibi isimlerde yerini alacak. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading