Yandex Metrica

Melis Sezen'in Venedik sokaklarındaki dansı viral oldu! Kırmızı halıda festivale damgasını vurdu!

Melis Sezen'in Venedik sokaklarındaki dansı viral oldu! Kırmızı halıda festivale damgasını vurdu!

Sadakatsiz dizisiyle dikkatleri üzerine çeken yıldızı parlayan ünl oyuncu Melis Sezen Venedik Film Festivali'nde kırımızı halıda boy gösterdi. Ünlü oyuncu Venedik sokaklarındaki dansıyla da sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Magazin

03.09.2024, 12:00

Türkiye'nin başarılı kadın oyuncularındn olan 27 yaşındaki ünlü oyuncu Melis Sezen Sadakatsiz dizisiyle kariyerinde büyük başarı yakalamış, magazin dünyasının en çok konuşulan oyuncuları arasında yerini almıştı. 

Dünyanın en çok takip edilen kadını olmak yetmedi: Şimdi de milyarder grubu üyesi Dünyanın en çok takip edilen kadını olmak yetmedi: Şimdi de... Haberi Görüntüle

KIRMIZI HALIDA ALKIŞI TOPLADI

Bu yıl 81'inci düzenlenen Venedik Film festivali kapsamında Venedik'e giden Sezen, kırmızı halıda boy gösterdi. Sezen beyaz uzun elbisesi ile kırmızı halıda gazetecilere poz verirken büyük beğeni topladı.

Yalı Çapkını ile aşkları da başladı! Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir barıştı Yalı Çapkını ile aşkları da başladı! Afra Saraçoğlu ve Mert... Haberi Görüntüle

VENEDİK SOKAKLAR'INDA DANS ETTİ

Ünlü oyuncu ayrıca Vendik sokaklarında gezdiği ve dans ettiği anları sosyal medyada paylaştı. Sezen'in dansı ise sosyal medyada viral oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading