Melisa Döngel gerçek aşkı Beşiktaş'ta buldu! Gönlünü genç oyuncuya kaptırdı

Melisa Döngel gerçek aşkı Beşiktaş'ta buldu! Gönlünü genç oyuncuya kaptırdı

Ünlü oyuncu Melisa Döngel, gönlünü Beşiktaş’ın oyuncusuna kaptırdı. Son olarak Kirli Sepeti adlı dizide Aylin karakterine hayat veren oyuncunun bir süredir Kerem Atakan Kesgin ile aşk yaşadığı ortaya çıktı.

Magazin

01.10.2024, 13:10

NOW TV ekranlarında yayınlanan Kirli Sepeti adlı dizide Aylin karakterini canlandıran Melisa Döngel, aşk hayatına Beşiktaşlılardan devam ediyor. Daha öncesinde adı teknik direktör Sergen Yalçın ile anılan Döngel’in şu sıralar siyah beyazlıların sezon başında Bandırmaspor’a kiraladığı Kerem Atakan Kesgin ile birlikte olduğu belirtiliyor.

Ünlü rapçi Sefo’dan ayrıldıktan sonra adı teknik direktör Sergen Yalçın ile anılan Melisa Döngel aradığı aşkı sonunda buldu.

Melisa Döngel

Şimdilerde Kirli Sepeti adlı dizide Aylin karakterine hayat veren Döngel’in Beşiktaş’tan Bandırmaspor’a kiralık olarak gönderilen Kerem Atakan Kesgin’in ile önceki gün bir mekanda buluştuğu ortaya çıktı.

Sevgilisine kalpli bir balon hediye eden Kesgin’e yanıt Döngel’den geldi. Ünlü oyuncu balonla verdiği pozu, Instagram’ın hikaye bölümünden takipçileriyle paylaştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading