Yandex Metrica

Sitede Ara

Mert Demir'in o paylaşımı sevgilisi Serenay Sarıkaya'yı kızdırdı: Ayıp ayıp...

Mert Demir'in o paylaşımı sevgilisi Serenay Sarıkaya'yı kızdırdı: Ayıp ayıp...

Mart ayından bu yana aşk yaşayan Mert Demir ve Serenay Sarıkaya sosyal medya hsaplarından yaptıkları paylaşımlarla gündeme gelmeye devam ediyor. Demir'in yaptığı son paylaşıma ise Serenay Sarıkay'nın yaptığı yorum sevenlerini şaşırttı. Sarıkaya 'Ayıp ayıp' diyerek sevgilisine sitem etti.

Magazin

19.09.2024, 09:36

''Kimler Geldi Kimler Geçti'' ve ''Şahmaran'' dizisiyle son zamanlarda adından söz ettirmeyi başaran ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, şarkıcı Mert Demir ile aşk yaşamaya başlamıştı.

Magazin dünyasına bomba gibi düşen aşka ilişkin ise reklam çalışması iddiaları yapılsa da o iddiaların asılsız olduğunu her fırsatta dile getiren ikili geçtiğimiz günlerde birlikte ilk patlaşımlarını yapmıştı.

Mert Ramazan Demir'in hayatına giren Yalı Çapkını’nın Diyar’ı Pelin ile arasındaki yaş farklı dikkat çekti! Mert Ramazan Demir'in hayatına giren Yalı Çapkını’nın Diyar’ı Pelin ile... Haberi Görüntüle

O FOTOĞRAF SERENAY'I KIZDIRDI

İlişkilerini göz önünde yaşayan çift sosyal medyada da her fırsatta aşklarını dile getirmeye devam ediyor. Son olarak Mert Demir Instagram hesabı üzerinden bir fotoğraf yayınladı ve yayınladığı fotoğrafa Serenay Sarıkaya'dan şaşırtan bir yorum geldi. 

Şeyma Subaşı'ndan düğün sonrası Acun Ilıcalı'ya göndermeli paylaşım! Gururla yaşıyorum... Şeyma Subaşı'ndan düğün sonrası Acun Ilıcalı'ya göndermeli paylaşım! Gururla yaşıyorum... Haberi Görüntüle

''AYIP AYIP...''

Sarıkaya Mert Demir'in fotoğrafın altına,  "Ayıp ayıp aşağıdayım seni bekliyorum… Ama yağmur başladı" yorumunu yaptı. Sarıkaya'nın o yorumu binlerce beğeni yağdı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading