Yandex Metrica

Merve Boluğur'dan boşanmıştı! Murat Dalkılıç sevgilisi Edda Dora'dan ayrıldı!

Merve Boluğur'dan boşanmıştı! Murat Dalkılıç sevgilisi Edda Dora'dan ayrıldı!

Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç 2022 yılından beri birlikte olduğu sevgilisi Edda Dora'dan ayrıldı. Çift sosyal medya hesabından birlikte oldukları fotoğrafları sildi. 

Magazin

11.09.2024, 12:36

Türkiye'nin ünlü şarkıcılarından olan ve 2017 yılında ünlü oyuncu Merve Boluğur ile evlenen 2022 yılında ise boşanan Murat Dalkılıç sevgilisi Edda Dora'dan ayrıldı.

Ahlaksız çekim Shakira'yı küplere bindirdi: Kıvrak dansı bırakıp sahneden kaçtı Ahlaksız çekim Shakira'yı küplere bindirdi: Kıvrak dansı bırakıp sahneden kaçtı Haberi Görüntüle

EDDA DORA'DAN AYRILDI

İlişkisinin bittiğini duyuran Edda Dora, sosyal medya hesabından İngiltere'ye döndüğünü açıkladı. Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, “Sabahın beş otuzunda seni bırakıp gidiyorum çünkü yoksun” notunu paylaşması dikkat çekti.

Beren Saat ekranlara geri dönüyor! Ünlü oyuncu rekor fiyata kameralar karşısına geçti! Beren Saat ekranlara geri dönüyor! Ünlü oyuncu rekor fiyata kameralar... Haberi Görüntüle

DÖVMELERİ DİKKAT ÇEKTİ

İkili birbirleri ile olan paylaşımlarını silerken çift dövmeleri kaldı. Murat Dalkılıç'ta siyah, Dora'da ise kırmızı koi balığı vücuduna kazıtmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading