Yandex Metrica

Sitede Ara

Meryem Uzerli'den şok itiraf! Eskiden ne iş yaptığını anlattı: Ölülere makyaj yaptım

Meryem Uzerli'den şok itiraf! Eskiden ne iş yaptığını anlattı: Ölülere makyaj yaptım

Muhteşem Yüzyıl dizisinde Hürrem karakteri ile ünlenen Meryem Uzerli ünlü olmadan önce ne iş yaptığını açıkladı. Uzerli kadınların aralarında olan ilişkisi hakkında şaşırtan açıklamalarda bulundu.

Magazin

05.09.2024, 13:17

Muhteşem Yüzyıl dizisinde 'Hürrem' rolünü canlandıran şimdilerde ise 'Ru' dizisiyle gündeme gelen Meryem Uzerli ünlü olmadan önce yaptığı mesleğini açıkladı.

Ünlü oyuncudan üzen haber! Dünyaca ünlü yıldız evinde ölü bulundu! Ünlü oyuncudan üzen haber! Dünyaca ünlü yıldız evinde ölü bulundu! Haberi Görüntüle

MERYEM UZERLİ ESKİ İŞİNİ AÇIKLADI

Marie Claire konuk olan ünlü oyuncu Meryem Uzerli, vefat eden lösemi hastası çocuklara cenaze töreni öncesinde makyaj yaptığını açıkladı. 

Çağatay Ulusoy yeni bir aşka yelken açtı! Gönlünü güzel oyuncuya kaptırdı! Çağatay Ulusoy yeni bir aşka yelken açtı! Gönlünü güzel oyuncuya... Haberi Görüntüle

'KADIN KADININ YURDU OLMALI'

Ünlü oyuncu annesinin Katolik Hristiyan, babasının ise Müslüman olduğunu belirten Uzerli, "Babam annemi çok sevdi. Annemin daha önceki evliliğinden olan iki abime de harika babalık yaptı" dedi.

Uzerli, kadınların birbirine destek olması gereketiğini ve sektörde kadınların ilişkilerine değinen Uzerli, "Neden kadınlar kadınları bu kadar acımasızca eleştiriyor anlayamıyorum. Hele bir annenin bir anneyi eleştirmesine hiç anlam veremiyorum. Kadınlar birbirleriyle savaşmasın. Kadın, kadının kurdu değil yurdu olmalı" belirtti.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading