Yandex Metrica

Sitede Ara

Metin Arolat son yolculuğuna uğurlandı! Ünlü sanatçı İzmir'de toprağa verilirken gözyaşları sel oldu!

Metin Arolat son yolculuğuna uğurlandı! Ünlü sanatçı İzmir'de toprağa verilirken gözyaşları sel oldu!

Türkiye'nin sevilen sanatçıalrından olan Metin Arolat bugün İzmir'de aile mezarlığında toprağa verildi. Arolat'ın cenazesine ünlü isimler akın ederken Armağan Çağlayan, 'Piyasada hak ettiği yerde olamadı' sözleri büyük yankı uyandırdı. Işın Karaca, Gökhan Keser gibi ünlü isimler cenazede gözyaşlarına boğuldu. 

Magazin

23.09.2024, 15:33

Türkiye'ni nevilen şarkıcılarından ve yapımcılarından olan ünlü sanatçı Metin Arolat İstanbul Kozyatağı'nda sahne aldığı sırada sahnede fenalaşmış, kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmişti. 

Ünlü sanatçı Metin Aralot için İstanbul Teşvikiye Cami'nde cenaze töreni düzenenmiş, Demet Akalın, Gülşen, Gülben Ergen gibi ünlü isimler gözyaşlarına boğulmuştu.  Ünlü şarkıcı Arolat'ın cenazesinin ise İzmir'de aile mezarlığına defnedilmesi için Örnekköy Mezarlığı'na kaldırıldı. Metin Arolat için bugün İzmir'de düzenlenen cenaze törenine ise Kuşum Aydın, Armağan Çağlayan, Özgür Çevik, Alp Kırşan ve Işın Karaca gibi ünlü isimler katıldı.

Türkiye'nin DiCaprio'su Arda Kural son haliyle gündem oldu! Paylaşımıyla binlerce beğeni aldı Türkiye'nin DiCaprio'su Arda Kural son haliyle gündem oldu! Paylaşımıyla binlerce... Haberi Görüntüle

'ÇOK İYİ BİR KARDEŞTİ'

Cenazede Metin Arolat'ın ablası Fatoş Alkan kardeşi hakkında konuştu. Alkan,  “Kimse için kötülük düşünmeyen, herkese elini uzatan bir insandı. Onun için de çok seviliyordu. Çok iyi bir kardeşti. Kalp rahatsızlığı da yoktu. Babası kalpten öldü dediler ama babam beyin kanserinden öldü. Ailede kalp rahatsızlığı olan yoktu. Sevilen bir insan olması çok önemli. Gerçekten kalben çok iyi bir insandı. Sadece insanlara değil hayvanlara, canlıların hepsine iyi davranırdı. Kimse için kötü düşünmez ve davranmazdı. Çok kişiye el uzattığına eminim. Allah rahmet eylesin” diyerek gözyaşlarını tutumadı.

Ayrılık hasretine dayanamadılar! Mehmet Ali Erbil ve Gülseren Ceylan'ı ünlü şarkıcı barıştırdı! Ayrılık hasretine dayanamadılar! Mehmet Ali Erbil ve Gülseren Ceylan'ı ünlü... Haberi Görüntüle

ÜNLÜ İSİMLER TABUTA SARILDI

Ünlü sanatçı Kuşum Aydın lakaplı Aydın Uğurlar'da cenaze töreninde yerini aldı. Uğurlar, Arolat'ı 35 yıldır tanıdığını belirtti.  Şarkıcı Gökhan Keser'de cenazede yerini aldı ve Arolat'ın ölümüne ilişkin, “Birlikte çok güzel projelere imza attık. Çok güzel klipler çektik. Oradaki hallerini tanıyınca kendisine daha da hayran oluyorsunuz. Çok üzgünüm. Allah yakınlarına sabır versin” ifade etti.

Acı haberle yıkıldı! Oyuncu İrem Sak'ın babası hayatını kaybetti! Acı haberle yıkıldı! Oyuncu İrem Sak'ın babası hayatını kaybetti! Haberi Görüntüle

'PİYASADA HAK ETTİĞİ YERDE OLMADI'

Ölmeden önce Armağan Çağlayan'ın programına konuk olan Metin Arolat'ın ölümüyle sarsılan Çağlayan, “Ölen öldü, arkasından polemiklere gerek yok. Bizim can arkadaşımız öldü. Metin, Türkiye müzik sektörünün kıymet taşı. Ama hiç kimse bunu fark etmiyor. Türk Pop Müziği, Metin'in çektiği kliplerle Türk Pop Müziği oldu. Eğer Metin olmasaydı, bugün bir Türk Pop Müziği endüstrisi bence olmazdı. Metin, içinde kötülük olmayan tek insan. Hiç kötülük bilmezdi. O yüzden bu piyasada hak ettiği yerde olmadı. Bizim piyasada hak ettiğiniz yerde olmak kötülük gerektirir. Son programda çok neşeliydi. Bana tişört hediye etti. Çok güldük, eğlendik. Birlikte tatile gidecektik, Ekim ayı için bilet almıştık” dedi. 

Işın Karaca ise cenazede yerini alırken, “Müzikal görüntü, ne ararsan bir şey hazırlayacağım zaman Metin'i arayıp ‘ne düşünüyorsun Meto?' derdim. Onun görüşü çok önemli. Hepimiz için çok büyük bir kayıp. Çok sevilmenin bedeli bu. Yattığı yer hiçbir zaman incinmesin. Bu kadar değer verilmesi çok kıymetli. İnşallah hepimizin arkasından bu kadar iyi konuşan insan olsun. Başımız sağ olsun” dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading