Yandex Metrica

Sitede Ara

Metin Arolat'ın 20 yıllık arkadaşı Kaan Öztürk'ten dikkat çeken çıkış: Serum almış, bunun araştırılması lazım

Metin Arolat'ın 20 yıllık arkadaşı Kaan Öztürk'ten dikkat çeken çıkış: Serum almış, bunun araştırılması lazım

Sahnede hayatını kaybeden Metin Arolat'ın ölümü sanat dünyasını yasa boğdu. Cenaze törenine  katılan 20 yıllık arkadaşı Kaan Öztürk'ün Arolat'ın ölümüyle ilgili yaptığı açıklama çok konuşuldu.

Magazin

23.09.2024, 14:01

Cenaze töreninde Gazete Magazin'e açıklamalarda bulunan Metin Arolat'ın 20 yıllık arkadaşı Kaan Öztürk'ün sanatçıyla ilgili iddiası kafaları karıştırdı.

Ünlü şarkıcı ve yönetmen Metin Arolat, cuma akşamı sahnede kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Ani ölümüyle sevenlerini yasa boğan Arolat için dün İstanbul'da cenaze töreni düzenlendi. Arolat'ın 20 yıllık sahne arkadaşı Kaan Öztürk'ün sanatçıyla ilgili iddiası dikkat çekti. 

Bade İşçil Ali Koç ve Mourinho'dan yardım istedi: Çocuğumu geri istiyorum... Bade İşçil Ali Koç ve Mourinho'dan yardım istedi: Çocuğumu geri... Haberi Görüntüle

"EVE GELİP SERFUM TAKAN İNSANLAR VAR"

Cenaze töreninde Gazete Magazin'e açıklamalarda bulunan Öztürk, "Metin çok sporunda sağlığında bir adam değildi ama o gün mekana geldiğinde bu tarz bir takviye aldığını söylemiş. Eve gelip serum takan insanlar var. O gün kendini iyi hissetmediğini söyleyerek bu işlemi yaptırdığını ve sonrasında da kendisini iyi hissettiğini söyledi. Bence bunun kesinlikle araştırılması lazım. Aşıdan sonra kalp problemlerimiz çok arttı. Sağlık hizmeti adı altında ne olduğu beli olmayan bir sürü şey yaşanıyor etrafımızda. Bir insan şarkı söyleyebilecek kadar iyiyken birden yere düşüp kalp krizi geçirmesi ne kadar olasılık bilmiyorum. Masaj da yapıldı ama buna rağmen geri dönmedi. Demek ki çok ciddi bir problem yaşadı" dedi.

Ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk'tan hamilelik pozları! Fotoğraflara yazdığı not çok beğenildi Ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk'tan hamilelik pozları! Fotoğraflara yazdığı not... Haberi Görüntüle

"KALBİ DAYANMADI"

Metin Arolat'ın ölüm haberinin ardından hastaneye giden sanatçı Demet Sağıroğlu ise yaptığı açıklamada "Çok sevdiğim özel bir kardeşimdi. Yine rejim yapıyormuş. Bizde hep vardır ölüm diyetleri. Herhalde kalbi kaldırmadı. Gülerek gitti. Menajeri öyle söyledi" açıklamasında bulunmuştu. 

Kanser tedavisi gören Kate Middleton işinin başına döndü! Saraya gelen konukları kraliçe gibi ağırladı! Kanser tedavisi gören Kate Middleton işinin başına döndü! Saraya gelen... Haberi Görüntüle

İSTANBUL'DA CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ

KADIKÖY'de sahne aldığı sırada kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden şarkıcı ve yönetmen Metin Arolat (52) için dün Teşvikiye Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Arolat'ın sanatçı arkadaşları Gülben Ergen, Gülşen, Ozan Orhon, Yeliz, Demet Sağıroğlu, yapımcı İzzet Öz, oyuncu Barış Kılıç, Bekir Aksoy, Nilgün Belgün, Onur Büyüktopçu, modacı Hakan Akkaya, ailenin yakınları ve vatandaşlar katıldı. Taziyeleri Arolat'ın ablası Fatoş Alkan kabul etti. Arolat'ın cenazesi Teşvikiye Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından memleketi İzmir'e gönderildi. Metin Arolat'ın cenazesi bugün Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading