Yandex Metrica

Miss Turkey 2024 birincisi atandı! İdil Bilgen kariyerine doktor olarak devam edeceğini açıkladı!

Miss Turkey 2024 birincisi atandı! İdil Bilgen kariyerine doktor olarak devam edeceğini açıkladı!

Miss Turkey birincisi İdil Bilgen, Koç Üniversitesi Tıp Fakültei'nde okuduğu öğrenilmişti. Türkiye Güzelinin Sağlık Bakanlığı’nın 118. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü (DHY) kurasında Bingöl’e atandığı ortaya çıktı. 

Magazin

16.09.2024, 11:45

Miss Turkey 2024 birincisi İdil Bilgen Koç Üniversitesi Tıp mezunu olduğu öğrenilmişti. Bilgen'in Türkiye güzeli seçilmesi birçok kişi tarafından eleştirilirken Bilgen kariyerine doktor olarak ilerleyeceğini açıkladı. 

Eli cebinde pozuyla Olimpiyata damga vurmuştu! Yusuf Dikeç'e Bollywood'dan milyonluk teklif! Eli cebinde pozuyla Olimpiyata damga vurmuştu! Yusuf Dikeç'e Bollywood'dan milyonluk... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE GÜZELİ BİNGÖL'E ATANDI

Annesini kanserden dolayı kaybeden İgil Bilgen'in kanser üzerine araştırmalar yaptığı ve Sağlık Bakanlığı’nın 118. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü (DHY) kurasında Bingöl’e atandığı ortaya çıktı. 

Ünlü oyuncudan Perihan Savaş ve Derya Tuna itirafı: İbrahim Tatlıses ölse bile kavgaları bitmeyecek! Ünlü oyuncudan Perihan Savaş ve Derya Tuna itirafı: İbrahim Tatlıses... Haberi Görüntüle

KARİYERİNE DOKTOR OLARAK DEVAM EDECEK

Bilgen kariyerine doktor olarak devam etmek istediğini açıklayarak, "Ülkemizi bu alanda başarılı temsil edebileceğimi düşündüğüm için başvurdum. Kanser çalışmalarımı göstermek istiyorum. Türkiye Güzeli seçilmeden önce hekim ünvanı aldım. Yarışmaya da hekim olarak katıldım.

Bu benim ilk ünvanım ve bunun gururla taşıyacağım. Hem hekimliği hem de güzellik ünvanının birleştirilmesi güzel bir bütün." dedi.

İdil Bilgen'in Bingöl Yayladere İlçesi Toplum Sağlığı Merkezi’nde görev yapacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading