Yandex Metrica

Miss Turkey 2024 finalistleri belli oldu! Türkiye'nin en güzel kadınlarında o detay dikkat çekti

Miss Turkey 2024 finalistleri belli oldu! Türkiye'nin en güzel kadınlarında o detay dikkat çekti

Miss Turkey 2024'e katılacak olan 20 aday belli oldu. Ön eleme turunu geçen Türkiye'nin en güzellerini final heyecanı sardı. Podyumda yüreyecek olan güzellerin estetiksiz olması dikkatlerden kaçmadı.

Magazin

06.09.2024, 12:02

Miss Turkey 2024 güzellik yarışmasında yüzlerce adayın başvurmasının ardından 20 finalist belli oldu. 11 Eylül'de yapılacak olan final yarışında tescilli güzel olmak için adaylar podumda yürüyecek.

Düğün için İtalya'ya koştular! Anne olmaya hazırlanan Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'dan aşk pozları Düğün için İtalya'ya koştular! Anne olmaya hazırlanan Pınar Deniz ve... Haberi Görüntüle

20 YARIŞMACI PODYUMDA

Bu yıl yarışmaya katılan güzellerin ise estetikisz halleri dikkatlerden kaçmazken en küçük yarışmacının 19 yaşında olduğu öğrenildi. Yarışmacıların 11 Eylül tarihinde Haliç'te bulunan oteldebir hafta boyunca kampa girecekleri öğrenildi.

Selena Gomez'den üzen haber! Hastalığı nedeniyle hayatı boyunca o hayalini gerçekleştiremeyecek! Selena Gomez'den üzen haber! Hastalığı nedeniyle hayatı boyunca o hayalini... Haberi Görüntüle

İŞTE 20 MİSS TURKEY GÜZELİ

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading