Miss Turkey birincisi İdil Bilgen Bingöl yerine bakın nereye gitti

Miss Turkey birincisi İdil Bilgen Bingöl yerine bakın nereye gitti

Bingöl'e doktor olarak atanıp görevine henüz başlamayan Miss Turkey 2024 güzellik yarışmasının birincisi İdil Bilgen'in ABD'de olduğu ortaya çıktı.

Magazin

01.10.2024, 12:40

Miss Turkey 2024 güzellik yarışmasının birincisi dün akşam belli oldu. Miss Turkey güzellik yarışmasını 2 numaralı aday İdil Bilgen kazandı ve Türkiye güzeli ünvanını elde etti.

Ülkemizi Miss World'de temsil edecek olan 1.80 boyundaki İdil Bilgen, aynı zamanda Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu.

Türkiye güzeli seçilen İdil Bilgen’in Kiev Büyükelçisi Levent Bilgen'in kızı olduğu ortaya çıktı.

Konuya ilişkin Miss Turkey'den yapılan açıklamada "Tebrikler İdil, Türk kadınını en güzel şekilde dünyaya tanıtacağına inanıyoruz. Tacını devreden Miss Turkey World 2022 Nursena Say’a teşekkür ederiz." ifadeleri kullanıldı.

Derya Uluğ hayatının şokunu yaşadı! Sahnede ağırlığınca beyaz altına boğdular Derya Uluğ hayatının şokunu yaşadı! Sahnede ağırlığınca beyaz altına boğdular Haberi Görüntüle

İDİL BİLGE BİNGÖL'E ATANDI

Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden yeni mezun olan ve İdil Bilgen, Sağlık Bakanlığı'nın 118’inci dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü (DHY) kurasında, Bingöl'ün Yayladere ilçesindeki Yayladere Toplum Sağlığı Merkezi’ne atandı.  2 bin 304 nüfuslu Yayladere’ye 9 Eylül’de ataması yapılan ve 15 gün içinde İl Sağlık Müdürlüğü’ne başvurarak göreve başlaması gereken İdil Bilgen’in başvuru süresi geçti.

Önce kabin memuruyla tartıştı sonra polisle! Dilan Çıtak Tatlıses'ten şok sözler: Üniformana güvenme koçum Önce kabin memuruyla tartıştı sonra polisle! Dilan Çıtak Tatlıses'ten şok... Haberi Görüntüle

BAŞVURU YAPMADI

İdil Bilgen’in bu süreçte herhangi bir başvuru yapmadı. İdil Bilgen'in göreve başlayabilmesi için İl Sağlık Müdürlüğü’ne iki ay içinde mazeret dilekçesi verebileceği öğrenildi. Belirtilen zaman içerisinde mazeret dilekçesi vermemesi durumunda da 6 ayda bir yapılan, bir sonraki Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kurasına başvuru yapabileceği bildirildi.

Pınar Deniz'in ailesi nikaha katılmadı! Ünlü oyuncu nedenini açıkladı! Hamileliği hakkında ilk kez konuştu! Pınar Deniz'in ailesi nikaha katılmadı! Ünlü oyuncu nedenini açıkladı! Hamileliği... Haberi Görüntüle

İDİL BİLGEN ABD'DE ORTYA ÇIKTI

İdil Bilgen'in Bingöl'deki görevine neden başlamadığı merak konusu oldu. Sosyal medyada konuyla ilgili birçok iddia ortaya atılsa da İdil Bilgen'in Amerika'nın başkenti Washington D.C'de olduğu ortaya çıktı. İdil Bilgen, Amerikan Radyasyon Onkolojisi Derneği'nin (ASTRO) ASTRO 2024 toplantısına katıldığını sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla duyurdu.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

1

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading