Yandex Metrica

Miss Turkey'de ilk 20'ye girememişti! Yarışmacı İpek Kuşçu'nun açıklamaları olay oldu!

Miss Turkey'de ilk 20'ye girememişti! Yarışmacı İpek Kuşçu'nun açıklamaları olay oldu!

2024 Miss Turkey birincisi olan Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu 24 yaşındaki İdil Bilgen olmuştu. Yarışmada ilk 20'ye giren İpekKuşçu ise çektiği vieo ile sosyal medya hesanıdan yaptığı açıklama olay olmuştu. Ünlü oyuncu yeni bir açıklama daha yaparak bir kez daha gündem oldu.

Magazin

17.09.2024, 16:36

Miss Turkey 2024 güzellik yarışmasında ilk 20'ye giren ve birinci olan İdil Bilgen Türkiye'nin en çok konuşulan ismi olmuştu. 

1.80 boyunda ve 24 yaşında Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olan İdil Bilgen adından sıkça söz ettirmiş sosyal medyada birinci olmasına ise tepki yağmıştı.

Çağatay Ulusoy yeni bir aşka yelken açtı! Gönlünü güzel oyuncuya kaptırdı! Çağatay Ulusoy yeni bir aşka yelken açtı! Gönlünü güzel oyuncuya... Haberi Görüntüle

'SENEYE TEKRAR DENEYECEĞİM'

Yaarışmada ilk 20'ye giremeyen İpek Kuşçu ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündem olmuş, dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Kuşçu ''Bu sene ilk 20'ye giremedim ama seneye daha iyi bir şekilde hazırlanıp tekrar deneyeceğim" diyerek sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı.

Kızıl Goncalar'ın Cüneyd'i  Mert Yazıcıoğlu paylaştı! Sosyal medya o fotoğrafla yıkıldı! Kızıl Goncalar'ın Cüneyd'i Mert Yazıcıoğlu paylaştı! Sosyal medya o fotoğrafla... Haberi Görüntüle

DESTEKÇİLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Güzelliği ile adından söz ettirmeyi başaran İpek Kuşçu ise yeni bir paylaşım yaparak teşekkürlerini dile getirdi. 

İpek Kuşçu Türk milletinin kendini çok sevmesine şaşırdığını belirterek, ''Aslında konuşmayacaktım ama konuşmak zorunda kaldım. Final gecesinde bir video paylaştım. İlk 20'ye kalamadığımı ve seneye tekrar çok daha hazırlıklı bir şekilde katılmak istediğimden bahsettim. Bu video birden viral oldu. Bütün ülkeye yayıldı. Hiç beklemediğim şekilde oldu bu. Ben de nasıl oldu anlamadım ama bir yandan da çok mutlu oldum. Niye diyeceksiniz çünkü ülkemizin %95'inden fazlasının beni ne kadar sevdiğini gördüm. Ne kadar çok ülkemizi temsil etmek için beni istediklerini gördüm. Ben de size layık olmak için çalışıp, enerjimi sarf edip daha güzel şeyler başaracağıma emin olabilirsiniz. Ben aslında bir yarışma kaybettim ama bütün Türkiye'nin gönlünü kazanmışım. Buna çok mutluyum, gururluyum. Hepinize teşekkür ederim beni gerçekten desteklediğiniz için.'' dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading