Sitede Ara

Müge Anlı stüdyoda çılgına döndü! Açtı ağzını yumdu gözünü...

Müge Anlı stüdyoda çılgına döndü! Açtı ağzını yumdu gözünü...

Müge Anlı'nın sunuculuğunu üstlendiği programda, 43 gündür kayıp olan 21 yaşındaki Betül'ün bulunduğu duyurdu.  Betül'ün, 16 yaşındaki erkek arkadaşının evinde kaldığı öğrenilince, Müge Anlı duruma tepki gösterdi. Anlı, canlı yayında Betül'ün ailesine sitem ederek, "İstismara göz yumdunuz" dedi.

Magazin

24.10.2024, 18:41

Ünlü sunucu Müge Anlı'lı programına başlamadan önceTUSAŞ’taki hain saldırıyı kınayarak başladı.  Anlı, "Bu son olsun" dileğinde bulunarak konuklarını stüdyoya davet etti. 43 gündür aranan Betül’ün bulunduğunu öğrenen Anlı, genç kızın 16 yaşındaki sevgilisinin evinde kaldığını öğrendiğinde büyük bir şok yaşadı.

Kenan İmirzalıoğlu gözyaşlarına boğuldu! Hasan Yalnızoğlu'nun cenazesinde kızını gören ağladı! Kenan İmirzalıoğlu gözyaşlarına boğuldu! Hasan Yalnızoğlu'nun cenazesinde kızını gören ağladı! Haberi Görüntüle

STÜDYODA GERGİN ANLAR YAŞANDI 

Müge Anlı, Betül’ün 16 yaşındaki oğullarının internetten tanıştığı kişinin evinde kalmasına izin veren aileye sitemde bulundu. Anlı, 16 yaşındaki çocuğunun istismarına göz yumması nedeniyle aileyi eleştirdi ve annenin rahat tavırlarıyla daha da sinirlendi.

Leyla dizisinin Civan'ı Alperen Duymaz baba oldu! Bebeğinin ismi çok beğenildi Leyla dizisinin Civan'ı Alperen Duymaz baba oldu! Bebeğinin ismi çok... Haberi Görüntüle

ANLI KÜPLERE BİNDİ 

Betül'e suç işlediğini hatırlatan Müge Anlı, "Sen suç işlediğinin farkında mısın? Liseli, daha sen yetişkinsin. Sen nereden buldun o lise öğrencisi çocuğu?" diye sordu. Genç kız ise Instagram'dan cevap vererek durumu açıklamaya çalıştı.

Bu olay, Müge Anlı ve program izleyicileri için büyük bir üzüntü kaynağı olurken, ailevi ilişkilerin önemine bir kez daha dikkat çekti. Anlı'nın programındaki bu tartışmalar, toplumda tartışmalara yol açtı ve konunun ciddiyetini bir kez daha gözler önüne serdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hüseyin Can Yosuntaş

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading