Yandex Metrica

Müge Anlı'da 18 yıllık sır cinayet çözüldü! Hatice Musaoğlu'nun ölümü aydınlığa kavuştu!

Müge Anlı'da 18 yıllık sır cinayet çözüldü! Hatice Musaoğlu'nun ölümü aydınlığa kavuştu!

Hatice Musaoğlu'nun 18 yıldır sır ölümünün ortaya çıkmaması üzerine Müge Anlı'ya başvuran oğlunun annesini öldürdüğü ortaya çıktı. Yıllardır bulunamayan katil Aydın Musaoğlu kaçmaya çalışırken yakalandı.

Magazin

20.09.2024, 16:11

Müge Anlı'nın Tatlı Sert programında 18 yıldır kayıp olan Hatice Musaoğlu'nun nerede olduğu araştırılıyordu. Stüdyoya gelen yakınlarına sorular soruldu ve olayın aydınlatılması için deliller toplandı. 

Pınar Deniz'in ailesi nikaha katılmadı! Ünlü oyuncu nedenini açıkladı! Hamileliği hakkında ilk kez konuştu! Pınar Deniz'in ailesi nikaha katılmadı! Ünlü oyuncu nedenini açıkladı! Hamileliği... Haberi Görüntüle

18 YILLIK CİNAYET AYDINLANDI

Ünlü gazeteci Hatica Musaoğlu'nun oğlu Aydın Musaoğlu'nun annesini öldürdüğü şüphesiyle gözaltıan alındı ardından tutuklandı. Ayın Musaoğlu, "Annemin başka bir adamla ilişkisi vardı, altınları da onun evinden çıktı. Annem kaybolduktan sonra Cemile, annemin parasını çekmiş. Annem Cemile'yle yaşıyor olabilir ya da başına bir şey gelmiştir" sözleri olay olmuştu.

'Şeriat gelsin kapanırım' dedi! Sevda Demirel'in idam çağrısı herkesi şaşırttı! 'Şeriat gelsin kapanırım' dedi! Sevda Demirel'in idam çağrısı herkesi şaşırttı! Haberi Görüntüle

KATİLİ OĞLU ÇIKTI

2006 yılında kaybolan Hatice Musaoğlu'nun dosyasının yeniden açılması üzerine Aydun Musaoğlu'nun kızları, annelerinin kaybı sonrası ifade vermiş ve şüphelendiklerini ifade etmiş Azdavay Cumhuriyet Başsavcılığı olayı ihbar olarak değerlendirmişti. 

Dilan Polat eşi Engin Polat ile ilk paylaşımını yaptı! Arkaya koyduğu göndermeli şarkı ise dikkatlerden kaçmadı Dilan Polat eşi Engin Polat ile ilk paylaşımını yaptı! Arkaya... Haberi Görüntüle

'KASTEN ÖLDÜRME' SUÇUNDAN TUTUKLANDI

Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili operasyon başlattı ve Aydın Musaoğlu ise otobüste yaklanarak gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen aydın Musaoğlu, hakimlikçe 'Kasten öldürmek' suçundan tutuklandı. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading