Yandex Metrica

Müjde Uzman'ın diziden ayrılık nedeni açıklandı! Kızılcık Şerbeti yapımcısı gerçekleri itiraf etti!

Müjde Uzman'ın diziden ayrılık nedeni açıklandı! Kızılcık Şerbeti yapımcısı gerçekleri itiraf etti!

Kızılcık Şerbeti dizisinde Alev karakterine hayat veren Müjde Uzman, sosyal medya hesabından yaptı paylaşımlar sonrasında 'Tükenmişlik sendorumu' olduğu diziye daha fazla devam edemeyeceği için ayrıldığı öne sürülmüştü. Ancak yapımcı Faruk Turgut ise işin içi yüzünü açıkladı.

Magazin

09.09.2024, 11:29

Show TV'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nde rol alan ünlü oyuncu Müjde Uzman yeni sezonda yerini almayacağı ve 'Alev' karakterine veda edeceği öğrenilmişti. Ancak ünlü oyuncunun diziden ayrılmasına ilişkin yapımcı Faruk Turgut'tan açıklama geldi. Turgut, ''Müjde Uzman ile ciddi problem yaşadık." diyerek yaşanan krizi açıkladı.

Nilüfer Reha Muhatr'ı ziyarete gitti! Ünlü sunucunun sağlık durumunu açıkladı! Nilüfer Reha Muhatr'ı ziyarete gitti! Ünlü sunucunun sağlık durumunu açıkladı! Haberi Görüntüle

YAPIMCI FARUK TURGUT GERÇEKLERİ AÇIKLADI

Müjde Uzman'ın başka bir diziye geçtiğini belirten Turgut, ''2. sezonun sonunda ayrıldık. 'Tükenmişlik sendromu' yaşıyorum diye bir video çekmişti, artık sete gelmek istemiyordu ama işlerin öyle olmadığını sonradan anladık. Şimdi başka bir diziyle anlaşmış. Sanıyorum eylül, ekim aylarında ekranda bir başka dizide olacak." dedi.

Çağatay Ulusoy yeni bir aşka yelken açtı! Gönlünü güzel oyuncuya kaptırdı! Çağatay Ulusoy yeni bir aşka yelken açtı! Gönlünü güzel oyuncuya... Haberi Görüntüle

MÜJDE UZMAN O YORUMA SİNİRLENDİ

Faruk Turgut, Kızılcık Şerbeti dizisinde Alev karakterinin dizide öleceğini belirtmesinden sonra sosyal medyadan bir kullanıcı,  "Kırk yılın başı bir işte başarılı oldun onu da yarım bıraktık. Muhteşem Yüzyıl'daki Meryem Uzerli gibisin o da bir kesere sap olamadı. Sıksaydın dişini 1-2 sezon," dedi.

Ünlü oyuncu Müjde Uzman o yoruma sinirlenerek, "Başarıdan anladığımız, isteklerimiz ve kendimizi var etme şekillerimiz-hepimizinki farklıdır. Şu iğrenç cümlelerinizi de alıp gidin ve kendi hayatınızla meşgul olun lütfen." diyerek sert çıktı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading