Yandex Metrica

Murat Boz'dan konserde şaşırtan Hadise çıkışı: Aşığıyım

Murat Boz'dan konserde şaşırtan Hadise çıkışı: Aşığıyım

Şarkılarıyla kendine hayran bırakan genç kızların sevgilisi Murat Boz, Kıbrıs'ta konser verdi. Hayranlarıyla bir araya gelen Boz gazetecilerin sorularını cevapladı. Boz'a Hadise ile olan arkadaşlığısorulunca, 'Hadise'nin aşığıyım' demesi çok konuşuldu.

Magazin

08.09.2024, 17:51

Ünlü şarkıcı Murat Boz, Kıbrıs konseri öncesi gazetecilerle sohbet etti. Boz,  "Bu sene İzmir’de vakit geçirdim, işlerimi oradan yürüttüm. Tatil yapmamış olsam da, İzmir’de olmak bana tatil gibi geldi. Konser dönemimiz yaz aylarında yoğun oluyor. Genelde İstanbul’dan işlere giderdim, bu sene bir değişiklik yaptım. Belki ileride tamamen İzmir’e taşınırım, neden olmasın? Ege Bölgesi’ni çok seviyorum,”dedi.

2024 MTV Müzik Ödülleri sahiplerini buldu! Ünlü sanatçıya 7 ödül birden verildi 2024 MTV Müzik Ödülleri sahiplerini buldu! Ünlü sanatçıya 7 ödül... Haberi Görüntüle

DİYET YAPTIĞINI AÇIKLADI

Diyet yaptığını belirten Boz, "Yaklaşık 7 - 8 yıldır hayatımda tuz, şeker ve un yok. Ekstra tuz ya da şeker katmam, tatlı ve ekmek hiç yemem. Sahne performansım için bu konuda çok dikkatliyim, gerçekten büyük fark ediyor. Glüten beni etkiliyor, ama arada diyetimi bozduğum da oluyor. O zaman ne varsa, kebap dâhil hepsini yiyorum” dedi.

Hayatı hapiste geçecek! Eski Survivor yarışmacısı hakkında şok ceza Hayatı hapiste geçecek! Eski Survivor yarışmacısı hakkında şok ceza Haberi Görüntüle

'HADİSE'NİN AŞIĞIYIM'

Hadise ile arkadaşlıklarıyla gündeme gelen Murat Boz 'Hadise'nin aşığıyım' diyerek,  "Hadise her alanda başarılı. Müzikte zaten imzasını attı, sinemada da enteresan işler çıkaracağından eminim. Filmi çıktığında büyük merakla izleyeceğim. Hadise'nin aşığıyım, onu çok seviyoruz." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading