Murat Boz'dan oryantal şov! Darbuka eşliğinde kendinden geçti

Murat Boz'dan oryantal şov! Darbuka eşliğinde kendinden geçti

Diyarbakır'daki konserinde bir izleyici tarafından yüzüne sert cisim fırlatılan şarkıcı Murat Boz sahne aldığı bir mekanda dans etti. Darbuka eşliğinde kendinden geçen şarkıcının o anları sosyal medyada paylaşıldı. 

Magazin

27.10.2024, 13:22

Kültür Yolu Festivali kapsamında Diyarbakır'daki konserinde yüzüne yabancı bir cisim fırlatılan şarkıcı Murat Boz, Cahide isimli mekanda sahne aldı. 

Kendisini izlemeye gelenler için birbirinden güzel şarkılarını söyleyen Boz, konseri sırasında darbuka sesine dayanamadı. 

Ünlülerden bebek çetesine veryansın: Pis eller yeni doğan bebeklere kadar inmiş! Ünlülerden bebek çetesine veryansın: Pis eller yeni doğan bebeklere kadar... Haberi Görüntüle

Kadir Ezildi, Çok Güzel Hareketler'de! İlk tanıtım fragmanı yayınlandı Kadir Ezildi, Çok Güzel Hareketler'de! İlk tanıtım fragmanı yayınlandı Haberi Görüntüle

MURAT BOZ'DAN ORYANTAL ŞOV

Şarkısının bir bölümünde izleyicilere sırtını dönen ünlü sanatçı bir anda kıvırmaya başladı. 

Boz, dakikalarca Asena gibi dans etti. 

Şarkıcı Diyarbakır'da yaşadığı tatsız olayın ardından açıklama yapmıştı. 

Yapılanın tüm Diyarbakırlılara mâl edilmesinin haksızlık olacağını belirten Boz şu ifadeleri kullanmıştı: 

"Biz dün Diyarbakır'ın güzel insanları ile çok güzel anlar paylaştık. Bireysel bir hareket oldu, keşke olmasaydı ancak bunu tüm Diyarbakır halkına mal etmek beni çok üzer, haksızlık olur. Başından sonuna çok güzel ağırlandım. Şarkılarımızı hep bir ağızdan söyledik. Çok kıymetliydi benim için. Bir kez daha teşekkür ederim Diyarbakır. İyi ki varsınız. Bu arada gayet iyiyim, hiçbir sıkıntı yok."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Saadet Diş

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading