Yandex Metrica

Sitede Ara

Mustafa Sandal ev sahibiyle mahkemelik oldu! Kira zammı ünlü sanatçıyı çileden çıkardı!

Mustafa Sandal ev sahibiyle mahkemelik oldu! Kira zammı ünlü sanatçıyı çileden çıkardı!

Ünlü sanatçı Mustafa Sandal, 65 bin TL'ye oturduğu lüks dairesinin kirasını ev sahibi 170 bin TL'ye çıkartınca mahkemenin yolunu tuttu. Ünlü sanatçı Sandal davanın reddini talep etti.

Magazin

15.09.2024, 09:42

Türkiye'de yaşanan kira artışı birçok ev sahibi ve kiracı arasında anlaşmazlıklara yol açmaya devam ediyor. Ev sahipleri kira artış oranlarına akıl almaz bir artış yaparak, mahkemelik oluyor. Ünlü sanatçılar da son dönemlerde ev sahipleri ile yaşadıkları kira anlaşmazlıkları yüzünden zor günler yaşamaya başladı.

Ebru Polat idam isteyenlere tepki gösterdi: Rüyanızda görürsünüz... Ebru Polat idam isteyenlere tepki gösterdi: Rüyanızda görürsünüz... Haberi Görüntüle

170 BİN TL KİRA İSTEDİ

Son olarak Mustafa Sandal'da Etüler'de yaşadığı 3+1 dairesine 65 bin TL kira verirken bu fiyatı 170 bin TL'ye çıkardı. Sandal ev sahibinin talebini kabul etmediği için, mahkemenin yolunu tutan İrem Argat, mahkemeye dilekçe verdi.

Argat, ''Bahse konu sitede aynı özellikteki evlerin kirası bu dönem için 200 ila 220 bin iken, İrem Argat'ın aylık 65 bin liraya katlanması beklenemez. Dava öncesi Mustafa Sandal ile arabuluculuk görüşmesi yapılmış ancak anlaşma sağlanamamıştır. Bu nedenle, ekonomik şartlar dikkate alındığında yeni dönemin kirasının aylık 170 bin lira olarak tespitini istiyoruz.'' dedi.

Miss Turkey 2024 finalistleri belli oldu! Türkiye'nin en güzel kadınlarında o detay dikkat çekti Miss Turkey 2024 finalistleri belli oldu! Türkiye'nin en güzel kadınlarında... Haberi Görüntüle

MUSTAFA SANDAL DAVANIN REDDİNİ İSTEDİ

Mustafa Sandal ise kira fiyatının fahiş olduğunu belirterek, davanın reddine ve ev sahibinin amacının ise kendisini evden tahliye ettirmek olduğunu ifade etti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading