Nagihan Karadere Survivor 2025'e mi katılıyor? O sözleriyle dikkatleri üzerine çekti

Nagihan Karadere Survivor 2025'e mi katılıyor? O sözleriyle dikkatleri üzerine çekti

Survivor All Star 2024'te yarışan ve sakatlığı nedeniyle diskalifiye edilmişti. Ünlü yarışmacı Karadere sevenleriyle Survivor hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunarak 2025 Survivor'a katılıp katılmayacağı hakkında konuştu.

Magazin

29.09.2024, 16:21

Survivor All Star 2024 yarışmasına katılan milli atlet Nagihan Karadere dikkat çeken paylaşımıyla gündeme geldi. Karadere Survivor 2025'e katılıp katılmayacağı hakkında açıklamalarda bulundu.

İntihar eden ünlü fenomen Kübra Aykut'un sevgilisi Dilan Polat'ın avukatı çıktı! Polat ailesi soluğu hastanede aldı! İntihar eden ünlü fenomen Kübra Aykut'un sevgilisi Dilan Polat'ın avukatı... Haberi Görüntüle

2024'TEN DİSKALİFİYE EDİLMİŞTİ

Ünlü yarışmacı "Öncelikle sevenlerimden özür diliyorum. Onların benden beklentileri vardı. Benim başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiştir bu sezon ama her şeye razıyım. Son durak, rakibim çok güçlü. Onunla savaşmaktan, mücadele etmekten gurur duyuyorum. Sonuç ne olursa olsun, sakatlığımla diskalifiye olup gitmek istemedim. Yürüyerek geleceğim, kendimi riske atmadan yapabildiğimi yapmaya çalışacağım" demişti.

Sahnede düşerek hayatını kaybetmişti! Metin Arolat'ın son görüntüsü ortaya çıktı Sahnede düşerek hayatını kaybetmişti! Metin Arolat'ın son görüntüsü ortaya çıktı Haberi Görüntüle

SURVİVOR NAGİHAN 2025 KADROSUNA DAHİL OLACAK MI?

Survivor 2024 yarışmasına katılan Nagihan Karadere, sağlık problemi yaşadığını belirterek, "Arkadaşlar mesaj kutum patlayacak artık. Spor yapıyorum, heyecanlanıyorsunuz. Gerçekten heyecanınızı kursağınızda bırakmak istemem ama gerçekten fizik tedavi oluyorum ve güçlendirme yapıyorum. Güçlendirme yapmam için antrenman yapmam gerekiyor. Gezip tozarak bacak güçlenmiyor. Baya bir güç kaybetmişim ve eski haline gelmek üzere dizim. Hatta ve hatta baya da güçlendim. O yüzden de lütfen baskı yapmayın. İyileşirsem size müjdeyi veririm ama şu an toparlanma sürecindeyim. İki bacak arasında ciddi bir güç kaybı vardı. Birbirlerine yaklaştıklarını söyleyebilirim. Her şey yolunda keyfim yerinde." ifade etti.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading