Yandex Metrica

Sitede Ara

Narin hakkında çapıcı iddiaları ortaya çıkarmıştı! Gülben Ergen 'kaynağını açıkla' dedi! Didem Arslan küplere bindi!

Narin hakkında çapıcı iddiaları ortaya çıkarmıştı! Gülben Ergen 'kaynağını açıkla' dedi! Didem Arslan küplere bindi!

Didem Arslan'la Asla Vazgeçme programında Diyarbarkı'ın Bağlar ilçesine kaybolan Narin'in cinayetinin sır perdesini aralamak için çalışan Didem Arslan "Kaynağıma göre Narin, anne ve amcasını uygusuz vaziyette görüyor" dedi. Bunun üzerine Gülben Ergen sosyal medya hesabından Didem Arslan'a 'kaynağını söyle' demesi üzerine ortalık karıştı. 

Magazin

12.09.2024, 14:23

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos günü kaybolan Narin Güran'ın kaybını araştıran Show TV ekranlarının sevilen programlarından olan Didem Arlsan'la Asla Vazgeçme programında ünlü gazeteci, "Kaynağıma göre Narin, amca ve annesini uygunsuz şekilde görmüş" diyerek gündeme bomba gibi düşen açıklamalarda bulunmuştu. 

Pınar Deniz gelin oluyor! Bebek bekleyen çift düğünü yurtdışında yapacak! Pınar Deniz gelin oluyor! Bebek bekleyen çift düğünü yurtdışında yapacak! Haberi Görüntüle

GÜLBEN ERGEN: KAYNAĞIN NE?

Didem Arslan'ın o açıklamaları sonrasında ise Gülben Ergen sosyal medya hesabından siteme ederek X hesabından açıklama yaptı. 

Gülben Ergen,  "Kaynağıma göre ne demek ya? İçimiz yanıyor. Her haberi en ince ayrıntısına kadar okuyor/dinliyoruz. Kaynağıma göre ne?"  dedi.

Evinde kaza geçirmişti! Ünlü televizyoncu Reha Muhtar'ın sağlık durumu hakkında yeni gelişme! Evinde kaza geçirmişti! Ünlü televizyoncu Reha Muhtar'ın sağlık durumu hakkında... Haberi Görüntüle

DİDEM ARSLAN SİNİRDEN KÜPLERE BİNDİ

Didem Arslan ise Ergen'in o açıklamalarına sinirlenerek,  "'Haber kaynağı ne?' diye soranlar, bir de bunu sosyal medyada paylaşıyorlar. Ne diyeyim ya... Onlar söyleyebiliyorlarsa, becerebiliyorlarsa şarkı söylemeye çalışsınlar. Tamam mı kardeşim? Sen önce bir şarkı söylemeye çalış. 'Haber kaynağı ne?' diye bir gazeteciye soru sorma hadsizliğinde asla bulunamazsın. Kimsin sen ya? Günlerdir tweet atıp bu olaydan nemalanmaya çalışıyorsun. Yazıklar olsun sana. İnsanların işini yapmasını engel oluyorsun. Sana oturup öğretecek kadar değmezsin sen. Değmezsin." dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading