Nazan Öncel'in estetik yorumu sosyal medyada viral oldu: Kendime kıyamam...

Nazan Öncel'in estetik yorumu sosyal medyada viral oldu: Kendime kıyamam...

Son zamanlarda estetik furyasına katılan ünlü isimler gündemden düşmezken ünlü şarkıcı Nazan Öncel ise sosyal medya hesabından neden estetik yaptırmadığını açıkladı.

Magazin

19.09.2024, 15:18

Türkiye'nin başarılı kadın sanatçılarından olan Aşkım Baksana Bana, Hadi O Zaman, Geceler Kara Tren, Bir Hadise Var gibi şarkılarını seslendiren 68 yaşındaki ünlü şarkıcı Nazan Öncel sosyal meda hesabından bir video yayınladı. 

Ünlü şarkıcı estetik iddiaları hakkında şaşırtan açıklamalarda bulunarak, "Ne olmuş Nazan sana?'' diyenlere cevap verdi. 

Eski günlerine çabuk döndü! Dilan Polat'tan kocası Engin'le ilgili  ilginç paylaşı: Bacakları namaz kılmaktan karardı! Eski günlerine çabuk döndü! Dilan Polat'tan kocası Engin'le ilgili ilginç... Haberi Görüntüle

ESTETİK AÇIKLAMASINA CEVAP VERDİ

Nazan Öncel, "Ne olmuş Nazan sana?' diye soruyorsunuz. Ne olacak güzelim, zamanın eli değmiş diyeceksiniz. Yüzüme bakıyorsunuz; 15... Yaşımı soruyorsunuz 105... Öyle komik durumlara düşmek istemem açıkçası" dedi.

İntihar eden ünlü fenomen Kübra Aykut'un sevgilisi Dilan Polat'ın avukatı çıktı! Polat ailesi soluğu hastanede aldı! İntihar eden ünlü fenomen Kübra Aykut'un sevgilisi Dilan Polat'ın avukatı... Haberi Görüntüle

''BÖYLE GELDİM BÖYLE GİTMEK İSTERİM''

Estetik operasyonlara dair eleştirilerde bulunan Öncel, "Hayat bu, hiç belli olmaz. Belki bir gün hiç beklenmedik bir aşka toslarsam, tükürdüğümü de yalarım. Ama yine de kendime kıyamam doğrusu. Böyle geldim, böyle gitmek isterim" diye ekledi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading