Yandex Metrica

Sitede Ara

Nilüfer Reha Muhatr'ı ziyarete gitti! Ünlü sunucunun sağlık durumunu açıkladı!

Nilüfer Reha Muhatr'ı ziyarete gitti! Ünlü sunucunun sağlık durumunu açıkladı!

Türkiye'nin ünlü televizyoncularından olan İstanbul Sarıyer'de bulunan yalısından aşağı düşerek yaralanan ünlü sunucu Reha Muhtar'ı ziyarete gide neski sevgilisi Nilüfer önemli açıklamalarda bulundu.

Magazin

10.09.2024, 17:58

20 Ağustos günü Sarıyer'deki yalısında merdivenlerden düşerek entübe edilen ve yoğun bakımda uyutulan ünlü televizyoncu Reha Muhtar'ı eski sevgilisi ünlü şarkıcı Nilüfer Yumlu hastanede ziyaret etti.

Özgü Namal Kızıl Goncalar açıklamasıyla tartışmanın fitilinni ateşledi! 'Hırsızlık yapmıyoruz' açıklaması dikkat çekti! Özgü Namal Kızıl Goncalar açıklamasıyla tartışmanın fitilinni ateşledi! 'Hırsızlık yapmıyoruz'... Haberi Görüntüle

REHA MUHTAR'IN SAĞLIK DURUMUNU AÇIKLADI

Ünlü sunucunun yoğunbakım ünitesinde hayati tehlikesini atlattığını belirten Nilüfer kızı Ayşe Nazlı ile birlikte hasatne çıkışı görüntülendi. Ünlü şarkıcı, Reha Muhtar'ın sağlık durumuna ilişkin, ''Gayet iyi, daha da iyi olacak. Zamana ihtiyacı var biraz. Şu anda iyi. Oturuyordu, sohbet ettik. Biraz zaman lazım. Ne zaman taburcu olacağı konusunda henüz bir şey söylemiyorlar ama ben kendisini gayet iyi gördüm. Sadece biraz yorgun.'' dedi.

Şefler birbirine girdi! Masterchef'e 'baklavanın yanında ayran içilir mi?' tartışması damgasını vurdu! Şefler birbirine girdi! Masterchef'e 'baklavanın yanında ayran içilir mi?' tartışması... Haberi Görüntüle

DENİZ UĞUR SORUSUNU YANITSIZ BIRAKTI

"Deniz Uğur ile buzları erittiğiniz konuşuluyor. Oğlu da bir açıklama yaptı. Neler söylemek istersiniz?" sorusuna ise şarkıcı Nilüfer cevap vermekten kaçınarak,  "O konuda bir şey konuşmak istemiyorum." dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading