Oğlu düğüne katılmamıştı! Seda Sayan'dan Oğulcan Engin sorularına kaçamak cevap

Oğlu düğüne katılmamıştı! Seda Sayan'dan Oğulcan Engin sorularına kaçamak cevap

Seda Sayan, eşi Çağlar Ökten ile Harbiye Açıkhava'da 'Adamlar' grubunu dinlemeye gitti. Konser çıkışı basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sayan, Oğulcan Engin ile ilgili sorulara yanıt vermedi.

Magazin

23.01.2024, 19:49

Seda Sayan ve Çağlar Ökten, 26 Nisan'da sürpriz bir şekilde nikah masasına oturmuştu. Ardından tüm yaz balayı yapan ikili, birlikte pozlarını sosyal medyadan sık sık paylaşıyor. Sayan, kariyerinin yanı sıra özel hayatı ile de magazin gündeminden düşmüyor. 

Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Seda Sayan ve Çağlar Ökten, önceki akşam 'Adamlar' konserine giderken objektiflere yansıdı. Muhabirlerle konuşan şarkıcı, eşi Çağlar Ökten'e övgüler yağdırdı. Sayan, eşinin sahnesini çok sevdiğini, onu dinlemek için konser almadığını söyledi.

Acun'un düğününe birlikte gitmişlerdi! Sergen Yalçın Sezer Çakır ile ilgili aşk iddialarına son noktayı koydu! Acun'un düğününe birlikte gitmişlerdi! Sergen Yalçın Sezer Çakır ile ilgili... Haberi Görüntüle

OĞULCAN ENGİN SORULARINA YANIT VERMEDİ

Ünlü şarkıcının oğlu Oğulcan Engin'in düğüne katılmaması dikkat çekmişti. Muhabirlerin "Oğulcan Bey düğününüze neden gelmedi?" sorusu üzerine Seda Sayan, "'Adamlar'ın konserine geldik. 'Adamlar' çok güzel" diyerek konuyu geçiştirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading