Yandex Metrica

Sitede Ara

Oğlu için doktor arayışına girdi! Angelina Jolie dünyaca ünlü doktorların peşinden koşmaya başladı!

Oğlu için doktor arayışına girdi! Angelina Jolie dünyaca ünlü doktorların peşinden koşmaya başladı!

Angelina Jolie'nin oğlu Pax geçtiğimiz aylarda motorsiklet kazasına karışmış, hastaneye kaldırılmıştı. Annesiyle bir etkinliğe katılan Pax'in alnındaki iz dikkatlerden kaçmazken ünlü Hollywood yıldızının oğlu için dünyaca ünlü plastik cerrahları araştırmaya başladığı öğrenildi. 

Magazin

18.09.2024, 13:51

2016 yılında ünlü Hollywood yıldızı Angelina Jolie ve Brad Pitt'in dünyaevine girmesinin ardından ikili 2019 yılında çekişmeli boşanma sürecine girmiş, çift hukuk mücadelesine girmeye başlamıştı. 

Burak Özçivit'ten Fahriye Evcen'e büyük jest! Ev dönüşü çiçeklerle karşılandı! Burak Özçivit'ten Fahriye Evcen'e büyük jest! Ev dönüşü çiçeklerle karşılandı! Haberi Görüntüle

KAZA SONRASI AĞIR YARALANMIŞTI

Çiftin 20 yaşındaki oğlu Pax ise geçtiğimiz haftalarda motorsikletiyle kaza geçirmiş ağır yaralanarak hastaneye kaldırılmıştı. Los Angeles'te geçirdiği kaza sonrası hastanede tedavi gören Pax taburcu olduktan sonra annesiyle birlikte yeni filminin galasına katılmış, anlındaki yara izi ise dikkatlerden kaçmamıştı. 

Ahu Tuğba’nın otopsi raporu yayınlandı! Skandal burada başlıyor: Cenazenin Türkiye'ye getirilmesi için ABD'li yetkilinin tatilden dönmesi bekleniyor Ahu Tuğba’nın otopsi raporu yayınlandı! Skandal burada başlıyor: Cenazenin Türkiye'ye... Haberi Görüntüle

DÜNYACA ÜNLÜ PLASTİK CERRAHLARIN PEŞİNDE 

Daily Mail'in haberine göre, Jolie'nin oğlunun anlındaki derin yara izi nedeniyle doktor arayışına girdiği, Angelina Jolie'ye yakın bir kaynak ise, ''Pax'ın yüzündeki korkunç yara izinin geçmesi her şeyi yapmaya hazır. Bu yüzden Los Angeles'taki en iyi plastik cerrahlardan biriyle görüşüyor. Çok ilgili bir anne ve çocukları için elinden gelen her şeyi yapıyor" dedi.

People dergisi ise Jolie'nin oğlunu yara izinin kötü olduğunu, Angelina'nın kaza haberinden sonra çok korktuğunu kardeşlerinin ise ellerinden geldiğince Pax'e destek olacağını belirtmişti. 

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading