Oğulcan Engin annesi Seda Sayan'ın düğününe neden katılmadı?

Oğulcan Engin annesi Seda Sayan'ın düğününe neden katılmadı?

Mayıs ayında Prag'da evlenmesi beklenen Seda Sayan ve Çağlar Ökten önceki akşam Swissotel The Bosphorus'ta dünyaevine girdi. Düğüne şarkıcının oğlu Oğulcan Engin'in katılmaması dikkat çekti. Törene dair detaylar ortaya çıktı.

Magazin

10.05.2024, 15:33

Daha önce 6 kez evlenen Seda Sayan, 25 küçük Çağlar Ökten ile evleneceğini açıklamıştı. İkilinin evlilik haberi magazin gündemine bomba gibi düşerken, Mayıs ayında Prag'ta evleneceklerini duyurmuşlardı. Ancak Seda Sayan'ın ekibinin vizede yaşadığı sıkıntı nedeniyle çift önceki gün Beşiktaş'ta Swissotel The Bosphorus'ta nikah masasına oturdu. Seda Sayan ve Çağlar Ökten'in nikahını Beşiktaş Belediyesi Nikâh Daire Başkanı Osman Kurtoğlu kıydı.

Seda Sayan nikahta Gülşah Saraçoğlu imzalı bir gelinlik giydi. Sayan'ın nikah şahitliğini Safiye Soyman ve Esra Özmen, Çağlar Ökten'in ise Faik Öztürk ve Fuat Özdolgun yaptı. Nikah törenine ikilinin yakın arkadaşları katıldı. 

Ancak düğüne şarkıcının oğlu Oğulcan Engin'in katılmaması dikkatlerden kaçmadı.

EVLİLİKTEN RAHATSIZ

Çağlar Ökten'den yalnızca 3 yaş küçük olan Oğulcan Engin'in evlilikten rahatsız olduğu için nikaha katılmadığı öne sürüldü. Nikahtan önce Engin'in annesinin evliliğini veto ettiği iddia edilmişti. Engin'in düğünde yer almaması bu iddiaları doğruladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading