Yandex Metrica

Sitede Ara

Önce kabin memuruyla tartıştı sonra polisle! Dilan Çıtak Tatlıses'ten şok sözler: Üniformana güvenme koçum

Önce kabin memuruyla tartıştı sonra polisle! Dilan Çıtak Tatlıses'ten şok sözler: Üniformana güvenme koçum

Geçtiğimiz günlerde babası İbrahim Tatlıses ile tartıştıktan sonra gündeme gelen Dilan Çıtak bu kezde Bodrum- İstanbul seferini yapan uçakta hostesle tartıştı. Çıtak'ın ifadesini almak isteyen polis memurlarına ise zor anlar yaşatan ünlü şarkıcı, "Öyle üniformana güvenerek hareket etmeyeceksin, Yerler seni koçum" dedi.

Magazin

18.09.2024, 12:20

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak geçtiğimiz gün Bodrum- İstanbul seferini yapan THY uçağında kedisinin rahatsız olduğunu ve miyavladığını belirterek pusettin çıkarttı. uyarılarna aldırış etmeyerek tartışma çıkarttı. Uçağın İstanbul hava sahasına yaklaşması sırasında Dilan Çıtak'ı kabin memuru uyardı ve kediyi yerine koymasını istedi.

Yeni dizi ile milyonluk anlaşma! Çağatay Ulusoy'un bölüm başı alacağı ücret dudak uçuklattı! Yeni dizi ile milyonluk anlaşma! Çağatay Ulusoy'un bölüm başı alacağı... Haberi Görüntüle

KEDİSİ YÜZÜNDEN ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Kabin memuru ve Çıtak arasında yaşanan sözlü tartışma kavgaya dönüştü, pilot ise uçağa polis çağırmak zorunda kaldı. Türk Havayolları kabin memuru Dilan Çıtak'tan şikayetçi olması üzerine ikili karakola götürüldü ve Çıtak ifade vermesinin ardından havalimanından ayrıldı.

Akıllara durgunluk veren olay! Tedavi için hastaneye gitti, ölü olduğunu öğrendi! Akıllara durgunluk veren olay! Tedavi için hastaneye gitti, ölü olduğunu... Haberi Görüntüle

KEDİSİNİN RAHATSIZ OLDUĞUNU AÇIKLADI

Çıtak kedisinin rahatsız olduğunu ve nefes almakta zorlandığını açıklayarak sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Çıtak, ''Sokak hayvanlarıyla ilgili yasanın gündemde olduğu bir dönemde, böyle bir olay üzerinden hakkımda algı yaratılmaya çalışılması beni oldukça şaşırttı.

Uçağa bindiğimde kedim pusetindeydi. İnişe kısa bir süre kala kedim fenalaşınca onu pusetten çıkarmak istedim. O sırada bir hostes beni sert bir dille uyardı. Durumu açıklamaya çalışmama rağmen, sert tavrı devam etti ve kedimi zorla pusete sokmaya çalıştı. Hatta pusete vurdu.

Kedim nefes almakta zorlanırken bu tavır beni daha da paniğe sevk etti. Yolcular ve diğer hostesler durumu fark edip hanımefendiyi uyarmasına rağmen, hostesin tutumunda bir değişiklik olmadı. Yolcular araya girip kendisini uyarsa da bu defa eliyle beni taciz etti.'' dedi.

Funda Arar hayranlığı sınır tanımadı! Çiftçi genç ünlü sanatçının ismini tarlasına yazdı! Funda Arar hayranlığı sınır tanımadı! Çiftçi genç ünlü sanatçının ismini... Haberi Görüntüle

THY KARA LİSTEYE ALDI

Çıtak sonrasında şikayet üzerine karakola götürüldü ve THY tarafından kara listeye alındı. Çıtak sosyal medya hesabından kedisinin rahatsız olduğunu belirterek kabin memurunun davranışlarından rahatsız olduğunu belirterek, 'Uçaktan iner inmez şikayette bulundum ve polis ekiplerine durumu anlattım. Diğer çalışanlara anlayışlı yaklaşımlarından dolayı teşekkür ederim fakat bu hanımefendinin tavırları ve kedime yönelik sert tutumu nedeniyle şikayetçi oldum.' dedi.

Aldığı kilolarla gündeme gelmişti! Adriana Lima eski haline geri döndü! Aldığı kilolarla gündeme gelmişti! Adriana Lima eski haline geri döndü! Haberi Görüntüle

POLİS EKİPLERİYLE TARTIŞTI:YERLER SENİ KOÇUM

Ancak Çıtak'ın polis memurlarını havaalanına götürürkenki tavırları ise dikkatlerden kaçmadı. Çıtak'ın uçaktan indiği sırada polis memurlarına agresif tavırlar sergileyerek, “Öyle üniformana güvenerek hareket etmeyeceksin, Yerler seni koçum, ne olacağını sanıyorsun delikanlı?” dediği öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading