Yandex Metrica

Orhan Gencebay'ın oğlu dünyaevine girdi! Babasını nikahına davet etmediği ortaya çıktı!

Orhan Gencebay'ın oğlu dünyaevine girdi! Babasını nikahına davet etmediği ortaya çıktı!

Türkiye'nin başarılı ses sanatçılarınnda olan 80 yaşındaki Orhan Gencebay'ın oğlu Altan Gencebay ile sevgilisi Berna Arduç dünyaevine girdi. Anc Orhan Gencebay'ı nikahına davaet eetmediği ortaya çıktı.

Magazin

25.09.2024, 13:58

Orhan Gencebay'ın oğlu Altan Gencebay sevgilisi Berna Ardunç ile sade bir törenle Beykoz'da bir mekanda dünyaevine girdi. 

Arzum Onan yeni aşkını eski eşine anlattı! Oyuncu Mehmet Aslantuğ sözleriyle herkesi şaşırttı! Arzum Onan yeni aşkını eski eşine anlattı! Oyuncu Mehmet Aslantuğ... Haberi Görüntüle

ALTAN GENCEBAY DÜNYAEVİNE GİRDİ

2021 yılında Eda Edgü ile boşanan Altan Gencebay'ın ikinci evliliğini yaptığını Insatgram hesabı üzerinden ise,  "Sağlıkla, huzurla, mutlulukla, saygıyla ve sevgiyle nasip olan kısmetimizle, her şeyin hayırlısı ve kolayıyla nice güzel günleri yaşamak dileğiyle sevgilim" ifadeleri ile paylaşımda bulundu.

Türkiye'nin en güzel kızı seçilmişti! Miss Turkey 2024 güzeli İdil Bilgen'in babası tanıdık çıktı! Türkiye'nin en güzel kızı seçilmişti! Miss Turkey 2024 güzeli İdil... Haberi Görüntüle

BABASI ORHAN GENCEBAYI DAVET ETMEDİ

Çiftin nikah törenine ise Orhan Gencebay'ın katılmaığı öğrenilirken Gencebay'ın hayat arkdaşı Sevim Emre ise,  "Orhan Bey ile nikâhtan haberimiz yoktu. Sade bir törenle evlenmişler" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading