Yandex Metrica

Sitede Ara

Özgü Namal Kızıl Goncalar açıklamasıyla tartışmanın fitilinni ateşledi! 'Hırsızlık yapmıyoruz' açıklaması dikkat çekti!

Özgü Namal Kızıl Goncalar açıklamasıyla tartışmanın fitilinni ateşledi! 'Hırsızlık yapmıyoruz' açıklaması dikkat çekti!

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Elif karakterini canlandırani, yıllar sonra ise Kızıl Goncalar dizisinde rol alan Özgü Namal  yer aldığı dizi hakkında çaprıcı açıklamalarda bulundu. Namal,"Biz hırsızlık yapmıyoruz, projemiz Türk malı" açıklamasında bulundu.

Magazin

13.09.2024, 14:04

Başrollerinde Özcan Deniz, Özgü Namal, Mert Yazıcıoğlu gibi isimlerin yer aldığı NOW TV ekranlarının sevilen dizilerinden olan Kızıl Goncalar dizisi yeni sezonuyla ekranlara dönüyor. 

Yalı Çapkını ile aşkları da başladı! Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir barıştı Yalı Çapkını ile aşkları da başladı! Afra Saraçoğlu ve Mert... Haberi Görüntüle

ROL ALDIĞI DİZİYE ÖVGÜ YAĞDIRDI

Uzun bir süre sonra setlere geri dönen Özgü Namal Kızıl Goncalar dizisi hakkında şaşırtan açıklamalarda bulundu.

Necati Şahin imzalı dizinin senaryosu hakkında konuşan Özgü Namal, “Yüzde 100 yerli ve Türk malı. Devşirme ya da hırsızlık yapmıyoruz.” dedi.

Mehmet Ali sakın duymasın! Gülseren Ceylan'dan bomba itiraf: 65 yaşındaki adamla görüşecek halim yok... Mehmet Ali sakın duymasın! Gülseren Ceylan'dan bomba itiraf: 65 yaşındaki... Haberi Görüntüle

SOSYAL MEDYA İKİYE BÖLÜNDÜ

Namal'ın o açıklamaları sonrasında ise bazı sosyal medya kullanıcıları Namal'ı eleştirirken bazı kullanıcılar ise Özgü Namal'ı haklı buldu.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading