Yandex Metrica

Pınar Deniz gelin oluyor! Bebek bekleyen çift düğünü yurtdışında yapacak!

Pınar Deniz gelin oluyor! Bebek bekleyen çift düğünü yurtdışında yapacak!

Yargı dizisinde Ceylin rolünü canlandıran Pınar Deniz, uzun süredir aşk yaşadığı Kaan Yıldırım ile dünyaevine giriyor. Ünlü çiftin bebek beklediği öğrenilirken düğünün İtalya'da yapılacğı ve Büyükelçiliğ'e bşvuru yapackları öğrenildi. 

Magazin

06.09.2024, 15:14

Oynadığı dizilerle büyük başarı elde eden ünlü çift Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım çiftinden müjdeli haber geldi. Ünlü çift sık sık birlikte vakit geçirirkenyurt dışı seyehatlerini ihmal etmiyordu. 

İbrahim Büyükak'ın eşinden ola yelbise! Düğün kıyafeti alay konusu oldu! İbrahim Büyükak'ın eşinden ola yelbise! Düğün kıyafeti alay konusu oldu! Haberi Görüntüle

DÜĞÜN ÖNCESİ HAMİLELİK HABERİ GELDİ

Çiftin uzun süren aşklarından bebek müjdesi gelmiş ve Deniz'in hamile olduğu öğrenilmişti. Kaan Yıldırım'ın annesi ve ablasıyla birlikte Pınar Deniz'in düğün hazırlıklarına başladıkları öğrenilmişti.

Kadir Ezildi'den düşman çatlatan pozlar! Nişanlısı ile paylaştığı fotoğraflara beğeni yağdı! Kadir Ezildi'den düşman çatlatan pozlar! Nişanlısı ile paylaştığı fotoğraflara beğeni... Haberi Görüntüle

İTALYA'DA EVLENECEKLER

Çifti nihayet düğün hazırlıklarında sona gelindi. Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre, ünlü oyuncu ve Pınar Deniz'in nikah için İtalya'yı tercih ettiği, romantik bir düğün ile dünyaevine girecekleri öğrenildi. 

Çiftin Roma Byükelçiliği için evlilik başvurusunda bulunduğu ve Eylül ayı ortalarında nikahlarının kıyılacağı öğrenildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading