Yandex Metrica

Pınar Deniz hamilelik iddialarına ilk kez yanıt verdi! Düğün tarihini açıkladı!

Pınar Deniz hamilelik iddialarına ilk kez yanıt verdi! Düğün tarihini açıkladı!

Ünlü oyuncu Pınar Deniz ve meslektaşı KAan Yıldırım'ın uzu nsüren aşk ilişkileri evlilikle taçlanıyor. Pınar Deniz'in hamile olduğu ve düğünü erkene çektikleri iddialarına yanıt veren Pınar Deniz evliliklerini doğruladı. 

Magazin

11.09.2024, 08:58

Yargı dizisinde Ceylin rolü ile gündeme gelen Türkiye'nin başarılı kadın oyuncularındna olan Pınar Deniz uzun zamandır birlikte olduğu Kaan Yıldırım ile evleneceğine ilişkin ilk kez konuştu.

Acı haberle yıkıldı! Oyuncu İrem Sak'ın babası hayatını kaybetti! Acı haberle yıkıldı! Oyuncu İrem Sak'ın babası hayatını kaybetti! Haberi Görüntüle

HAMİLELİK İDDİALARINI YALANLADI

2022 yılından bu yana birlikte olan Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım çiftnini ani evlilik kararının arkasındaki gerçeğin hamilelik olduğu iddia edilmişti.  Pınar Deniz ilk kez reklam yüzü olduğu bir markanın lansmanına katıldı ve iddialara yanıt verdi. 

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü oyuncu Pınar Deniz 'Hamile misiniz? Ne zaman evleneceksiniz? sorusuna, "Hamile olsam size söyler miyim?" dedi.

Funda Arar hayranlığı sınır tanımadı! Çiftçi genç ünlü sanatçının ismini tarlasına yazdı! Funda Arar hayranlığı sınır tanımadı! Çiftçi genç ünlü sanatçının ismini... Haberi Görüntüle

EVLENECEKLERİNİ DOĞRULADI

Gazetecilerin hamilelik iddialarına ise ünlü oyuncu Deniz, "Kıpkırmızı oldum. Hiçbir şey söylemek istemiyorum ama evet evleniyoruz. Çok da mutluyuz." yanıtını veridi. Evlilik iddialarını doğrulayan Pınar Deniz hamilelik iddialarını ise sert bir dille yalanladı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading